anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hejka, coś tu spokojnie się zrobiło :-(
sówko - a jakbym Ja chciała zmienić nick to gdzie to się robi ? :-)
dana - współczuję bólu, a Ty się moja droga wpisałaś na listę
liv - jakie ciasto dzisiaj masz na obiad ?
Mnie się nic nie chcę , wczoraj przez godzinę napisałam tylko jedno słowo ( opisy do katalogów piszę ) już nie mówiąc o BB , totalny brak weny.
A dzisiaj z kolei takie mnie spanie ogarnia że masakra ,a do tego jakieś dziwne duszności mam od 3 dni , takie coś miałam np. przed egzaminem jak się stresowałam, no i teraz jest tak że jak siedzę to nagle mnie atakuje to , a najlepiej to się czuję jak mam wiatr we włosach na rowerze
martolinka - fajnie że tak bezstresowo poszło , a to wszystko dzięki synkowi
sówko - a jakbym Ja chciała zmienić nick to gdzie to się robi ? :-)
dana - współczuję bólu, a Ty się moja droga wpisałaś na listę

liv - jakie ciasto dzisiaj masz na obiad ?
Mnie się nic nie chcę , wczoraj przez godzinę napisałam tylko jedno słowo ( opisy do katalogów piszę ) już nie mówiąc o BB , totalny brak weny.
A dzisiaj z kolei takie mnie spanie ogarnia że masakra ,a do tego jakieś dziwne duszności mam od 3 dni , takie coś miałam np. przed egzaminem jak się stresowałam, no i teraz jest tak że jak siedzę to nagle mnie atakuje to , a najlepiej to się czuję jak mam wiatr we włosach na rowerze

martolinka - fajnie że tak bezstresowo poszło , a to wszystko dzięki synkowi

a widzisz Ja faktycznie dużo siedzę, no bo bite 8 godzin , a już myślałam że to nerwica - wolę myśleć że to od siedzenia 
Ja głupia jestem bo jeszcze żadnej nie mam, chyba się boją wyłazić bo Ja do dentysty to tylko pod znieczuleniem ogólnym