reklama

Mamusie w 2012

Hejka, coś tu spokojnie się zrobiło :-(
sówko - a jakbym Ja chciała zmienić nick to gdzie to się robi ? :-)
dana - współczuję bólu, a Ty się moja droga wpisałaś na listę :blink:
liv - jakie ciasto dzisiaj masz na obiad ? :cool2:
Mnie się nic nie chcę , wczoraj przez godzinę napisałam tylko jedno słowo ( opisy do katalogów piszę ) już nie mówiąc o BB , totalny brak weny.
A dzisiaj z kolei takie mnie spanie ogarnia że masakra ,a do tego jakieś dziwne duszności mam od 3 dni , takie coś miałam np. przed egzaminem jak się stresowałam, no i teraz jest tak że jak siedzę to nagle mnie atakuje to , a najlepiej to się czuję jak mam wiatr we włosach na rowerze :-D:-D
martolinka - fajnie że tak bezstresowo poszło , a to wszystko dzięki synkowi :tak:

reklama
calogera, e nie masz co sie martwic pierwsze urodzilam gdy mialam 28 lat, to zes troche starsza nie oznacza, ze beda problemy, na upartego wszystko /no prawie, ale nie zakladam, ze tak jest u Ciebie/ mozna przeskoczyc;-)

anastazja, ciasto akurat bylo, bo z jezynami i porzeczkami, i w gruncie rzeczy malo slodkie. W ogole za slodkim nie jestem, poza jednym wyjatkiem - sezamki. Nie wiem co na obiad, w sumie nie mam na nic ochoty...
Moze za duzo siedzisz, ja jak kiedys duzo siedzialam, to oddychanie ciezko mnie wychodzilo.

Liv nosz narobiłas mi smaka na sezamki:-D Ale jak ja je pogryzę?:wściekła/y:
Calogera moje starania hmm... nie wiem sama, nie chce mi się starać ostatnio:-D Znaczy się normalnie jak mamy ochotę, to się przytulamy, jak nie to nie. Staram się nie myslec o tym.
Anastazja nie wpisałam się, muszę policzyć... Po przeliczeniu termin @ powinien byc około 16 października:tak:

calogera - poprawiłam termin testowania :tak: ale nie obijać się proszę , żeby w tym samym składzie mogłam stworzyć listę porodową :-D
liv- Ja właśnie nic w domu nie mam , tzn w lodówce:-( ale na coś ochotę mam , tylko nie wiem na co :zawstydzona/y: a widzisz Ja faktycznie dużo siedzę, no bo bite 8 godzin , a już myślałam że to nerwica - wolę myśleć że to od siedzenia :tak:
dana - a może bułeczka , mięciutka, słodziutka :-D już dodaję Cię na listę obecności i tak jak wyżej napisałam - nie obijać się !

sówko - a jakbym Ja chciała zmienić nick to gdzie to się robi ? :-)

Anastazja
jak chcesz zmienić nick to musisz do admina napisać:-)

P.S. Umówiłam się z moją fryzjerką na następny czwartek, bo już patrzeć na siebie nie mogę, ale specjalnie przeciągałam, bo 23 października chrzciny i muszę wyglądać jak człowiek:-p

Aha wczoraj jak przyjechałam do domu to połowy tarty już nie było, a później zjedliśmy drugą połowę -> wszystkim bardzo smakowała -> była z taką waniliową budyniową masą i z brzoskwiniami i ananasami:tak:

Nie da sie zmienic tego suwaczka.. Jest tam notka ze jak sie chce odliczac dni do testowania to trzeba dac "after" a mi to po prostu nie wskakuje.. Ciągle odicza dni tak jakby ciąży.. Szkoda, bo ładny..

Anastazja, mnie wpisz na liste testujących na 12 października ;)

Znów mam bezsenne noce, tzn mało spie a jestem rano wyspana, a w południe (teraz) padam na twarz..

Mój pojechał do dentysty.. Mała zasypia na drzemke.. A ja chyba obiad zaczne robić..

Nie pamiętam co miałam komu odpisac.. Malo napisalyscie od wczoraj ;P

Miłego dnia! ;*

Chwilowy brak internety a tutaj tyle się dzieję :-):-) SUPER!!!
iza - zaraz wpiszę :tak:
sowinka - a to dużo zachodu, pozostanę przy tym :-D
dana - to może dentysta ? :confused: Ja głupia jestem bo jeszcze żadnej nie mam, chyba się boją wyłazić bo Ja do dentysty to tylko pod znieczuleniem ogólnym :-D:-D:-D

reklama
Będę dziś dzwonic do mojej dentystki. Najgorsze jest to, że mi się to już lata próbuje wybić. I sie wybiło w połowie. Ząbek zdrowy, ale mam szczękę za małą.:-( Boję się to wyrywać:-( Wiem, dziecinne może, ale ja się boję:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry