reklama

Mamusie w 2012

Chyba juz Antek nie mógł bardziej pomoc mamie:-D. Przynajmniej stres poszedł sio. A dostał to ciacho? W końcu zasłużył.

Dziękuję, czuje sie dużo lepiej. Staram sie juz o tym tak często nie myśleć ciężko mi to wychodzi ale z dnia na dzien jest coraz lepiej.

reklama
Tak w ogóle to cześć Wam ;) Ja jem właśnie kolacje. Zaraz ide sie myc. Odprawiłam kochanego do pracy po szalonych spontanicznych i dość szybkich przytulankach ;D Musiało być szybko bo by do pracy nie zdążył ;D haha.

Mam dziś owu, czuje to całym ciałem.. Pod wieczór zaczęła mnie boleć głowa i brzuch, dostałam gorączke, czyli skok temperatury murowany, buchło we mnie jakby mnie ktoś gorącą wodą oblał podczas przytulanek hahahahha ;D

Gratuluje Pani MGR. ;) i Magistra i pomocnego Antosia ;)

Bunny, M zmieni zdanie, zobaczysz. Daj mu czas. Udobruchaj go jakoś ;) ponoć babskie sposoby są rewelacyjne ;]

Tak poza tym to co tam słychać? Jakieś nowe brzuchatki?? :)

Porąbany ten suwaczek.. Pokazuje 11 dni a ma być więcej.. Coś im sie zwiesiło i nie mogłam w opcjach zmienic ;/ Jak co to na razie sie nie sugerować ;)

Ostatnia edycja:
hej

baby jedne

to martolinka mialas szczescie, ze po obronie komp Ci poszedl. Pamietam jak corka kolezanki zjadla komisji kanapki:-)

Izka, wiesz, tyle gadalam ze znajoma o implantacji, ze u Ciebie tez mi tak wyszlo, chodzilo mi o okoloowu, sorry

uuu do kibelka, to fajnie, ze tak sie synus rozwija Sowinko

ja dzis niewyspana, kregoslup mnie boli, maly mnie oklada w zoladek od samego rana:rolleyes2:myszy czworka wyszla i gada mi ciagle kaka kaka bo chce ryzowego chrupka, chyba jak zjem pojde na spacer...

Dzień doberek:-)

Sowinka skad ta zmiana? Gratki dla synka!
Sowinka tak sie zdziwiłam twoim nowym nickiem ze nie pochwaliłam Bartusia juz poprawiam. Brawo brawo brawo brawo brawo brawo !!!!!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
SOWINKA jaki ładny masz nowy nick :-D

Dziewczyny dzięki za gratki w imieniu Bartusia:-D a co do nicka to już dawno miałam zmienić, ale dopiero wczoraj mnie naszło:-p no, a Sowinka, bo wszyscy tak do mnie mówią (albo w jakikolwiek inny sposób związany z Sową:-p):-D

obrona - na 5 ;-)

Martolinka jeszcze raz ogromne gratulacje:-)

Sowinka, baw się dobrze dzisiaj z Wackiem :) :-D;-);-);-)

Wika oj działo się działo -> najpierw zasnęliśmy na CSI, ale potem już było super:-p

Dobry!
Nie odzywam się ostatnio bo mi się nic nie chce. Mam masakrycznie opuchniętą paszczę.:-( Boli mnie pół szczęki:-( Nawet normalnie jeść nie potrafię. Wczoraj już miałam pomysła co by kotleta blenderem potraktować:-D

reklama
e wspolczucia przeogromne, pojdz do dentysty nie mecz sie. Ale Cie pociesze, pamietam jak mi urosla tak, ze nawet palca do buzi wsadzic nie moglam, totalny szczekoscisk. Oczywiscie pedem polecialam do lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry