Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że możesz brać reguralnie, ja przed pierwszą ciąża brałam Feminatal Metafolin 800 (zestaw witamin, oczywiście z kwasem foliowym)Tak sie zastanawiam, czy to juz najwyższy czas zaczac brac kwas foliowy?? Tak na stałe....bo mam co jakiś czas epizody, ze lykam opakowanie cale....ale teraz sie zastanawiam, czy juz nie brac regularnie?
, ich tam było 4 na nogach i nie było chwili spokoju bo nauczyli się otwierać zasówke przy drzwiach prowadzących do malutkiego i trzeba było ich bez przerwy pilnować żeby tam wszyscy nie weszli ,a są w wieku 1,5 roku, 2 latka, 3 latka i 4 latka no sajgon zwłaszcza,że uwielbiają bujać łóżeczkiem jak już tam wejdą, a tak wogóle to fajne łóżeczko turystyczne siostra kupiła i będe myśłała o takim samym jak już zajdziemy w ciąże, jest składane w taką sporą torbę się wkłada,ale do bagażnika spokojnie wchodzi złożone, jest dość duże , na jednej połowie ma przewijak zdejmowany wedle życzenia, ma po bokach po zewnętrznej stronie kieszenie na pieluszki kosmetyki itp , ma nakładke z wibracjami , melodiami i światełkami kolorowymi, można z boku podnieść nad dzidziusia taki uchwyt z karuzelą i misiami, no i ma i nogi i płozy żeby kołyske z tego zrobić i jeszcze moskitiere ma na lato i to wszystko za 280zł , my z M często wyjeżdżamy do teśćiów i takie by było w sam raz bo sie złoży i przewiezie ,a u nas w domku mały metraż i dobre by było takie rozwiązanie wszystko w jednym.