reklama

Mamusie w 2012

agatka przykro mi skarbie. Uda się zobaczysz;)

Kochane ja dziś zrobiłam progesteron jest w normie dla fazy lutealnej. Czyli owulka była. Już nie mogę doczekać się testowania;) Może sie udało ;) Oczywiście się nakręcam i mam juz wszystkie możliwe objawy.;)

reklama
Cześć dziewczyny, jak wam się rozpoczął tydzień ? Ja czuję się dziwnie, bo myślałam, że jestem w ciąży:(

Agatka, tulam mocno!!! Te rozczarowania są okropne!!! Ja strasznie przeżywałam każdy raz, kiedy okazywało się że nie jestem w ciąży!!! Jakaś trauma dosłownie!!!

agatka przykro mi skarbie. Uda się zobaczysz;)

Kochane ja dziś zrobiłam progesteron jest w normie dla fazy lutealnej. Czyli owulka była. Już nie mogę doczekać się testowania;) Może sie udało ;) Oczywiście się nakręcam i mam juz wszystkie możliwe objawy.;)

Ewula trzyma &&&&&&& Kiedy testujesz??? Achhh, czuję ze powoli zaczyna się robić gorąco na naszym wątku :))

Daffi- ale masz fajnie zmieniające się zdjęcia w sygnaturce :)))

Ja już po pracy :) Zabieram się za jakiś obiadek :)

Ewula - to trzymam kciuki , tylko przed terminem @ nie testój bo ja bym zawału dostała jak zatestowałam i było II i wielka radocha ,a potem panika jak @ w terminie dostałam już sie blada zrobiłam i mdlałam , a M ze złości test roztrzaskał bo felerny i obviecuje sobie ,że jak będzie sie @ w czasie staranek opóźniać to poczekam 2 tyg i dopiero prosto do lekarza pujde ,a jak będzie wpraktyce zobaczymy:tak:

Agatka- ilu dniowe miałaś cykle zwykle?No użyłam z maluchami, ale ja mam z tego radoche, najlepszy był nr z cukrem , wyszłam na sekunde do ogródka w środku została bratowa i jak otworzyłam furtke wszyscy pobiegli do domu weszłam za nimi "wcześniej usłyszałam krzyk bratowej" : "o matko!!" ,a oni rozsypali cukier na podłodze i go z niej zjadali:szok::baffled:ciocia miała 4 buzie do mycia ,a wejść z nimi do łazienki i utrzymać w ryzach to jest wyczyn:tak:, siostra kiedyś w wannie wylądowała tak ją załatwili.

Ja czekam na M bo jedziemy na zakupy dziś :tak::-p

Ja to najchętnij juz na HCG bym poleciała;) ale to dopiero 26 dc więc może nie będę świrować. Kiedy u was betka wyszła?
Daffi ale ta twoja Julcia słodziak... ahh rozmarzyłam się ;)

reklama
ja betki nie robiłam ,tylko testy i w ciąży dopiero tydzień po terminie mi test wyszedł pozytywny ciąża może w różnym czasie sie zgnieździć i z tąd rozbierzności.
Np moja bratowa , miała usg robione w 5 tygodniu i nic nie było widać ,a po miesiącu już było ładnie widać serduszko ,ogólnie lekarze są zdania , ze dopiero warto robić badanie w drugim trzecim miesiącu , ja mam za sobą poronienie więc pujdę wcześniej ,ale ogólnie moja siostra test po 2 tygodniach od terminu @ robiła i jak poszła do lekarza to powiedział ,że badania usg nie będzie tylko ręką zbadał delikatnie i kazał przyjść za miesiąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry