mikusia84r
Entuzjast(k)a
cześć Dziewczynki
ja tez się melduje, że żyje
i mam za sobą kolejną chorobę- w niedziele dopadł mnie jakis wirus-powalił mnie do łożka, gorączka, mega katar i oookropny ból gardła i dopiero dzisiaj jako tako funkcjonuje
w piątek lub w poniedz zaszczepie się wkońcu na tę żółtaczkę
Ewula trzymam kciuki również
Daffi ale super Twoja Juleczka, ach jak ja chcę 2 dziewczynkę
i jak narazie za 3 miesiace zaczniemy staranka i będziemy celować w płeć-oczywiście z przymrużeniem oka, ale czemu to by nie pomóc naturze?/?
teraz w październiku tez zakupie testy owulacyjne, by dokładnie wiedziec kiedy mam owu i będę mierzyć temp
ja tez się melduje, że żyje
i mam za sobą kolejną chorobę- w niedziele dopadł mnie jakis wirus-powalił mnie do łożka, gorączka, mega katar i oookropny ból gardła i dopiero dzisiaj jako tako funkcjonuje

w piątek lub w poniedz zaszczepie się wkońcu na tę żółtaczkę
Ewula trzymam kciuki również
Daffi ale super Twoja Juleczka, ach jak ja chcę 2 dziewczynkę

i jak narazie za 3 miesiace zaczniemy staranka i będziemy celować w płeć-oczywiście z przymrużeniem oka, ale czemu to by nie pomóc naturze?/?teraz w październiku tez zakupie testy owulacyjne, by dokładnie wiedziec kiedy mam owu i będę mierzyć temp
Chyba coś nie tak ze mną, bo do niedawna twierdziłam, że jedno mi starczy. Jakby byly same dziewczynki to bym się nie obraziła hehe
, on w sumie też wolałby córke chyba, ale gdzieś tam w głebi marzy mu się synek;-)
, bo mnie boli okropnie wrrr, kurcze jakby tu zaplanować,ale nie planować tylko ,że ot tak przypadkiem sie udało i była suprise!!!!!!!:-)
.Niech ktoś to zrobi za mnie bez mojej wiedzy nie wiem np przebije gumki ,albo cós
, pokręcona jestem.