Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

P.S. Wacek już zabiera Bartusia na ryby:-)
tort czekoladowy wyszedł mi przepyszny, ale po jednym kawałku mam dość na rok
imprezka bardzo udana, a dzieciaki tak szalały, że nawet pogadać się nie dało
wczoraj byliśmy na małych zakupach, ale nie było nic co chciałam kupić, więc muszę zamawiać na allegro
Syneczki termin @ wypadał w sobotę
Ale przyszedł dzisiaj. Wcale mnie to nie dziwi. I nie jestem smutna, jestem mega wkurzona.To jest niesprawiedliwe
. a tak to powiem tylko ze byla bardzo smaczna.
. poszedl spac dopiero o 6.38. teraz sobie spi w najlepsze a ja wygladam ja zombi.u mnie też na początku tak było, później przeszło. Zostało mi tylko od samego początku to, że ciężko mi myć zęby, bo mam odruch wymiotny, koleżanka jeszcze na początku ciąży mnie o to pytała i mówiłą, że to znak na dziewczynkęJa jestem świetnym przykładem na to , że w ciąży dziewczynki odbierają urodę!!! w życiu nie mialam tylu pryszczy!!!

będzie dobrze, zawsze możesz przez jakiś czas na zlecenie szkolenia robićMartolinka, doczytałam, melduję się, zaglądam
Przygotowałam dzisiaj wypowiedzenie z funkcji dziekana, taaakaa dumna jestem teraz z siebie
i jaka zadowolona, może będę miała zasłużony "urlop" (=kuroniówka)
Jeszcze nie byłam na zasiłku, a co mi tam
Tak już myslalam, co bede wtedy robic, czytac ksiązki, pisac artykuły, powyrzucam niepotrzebne rzeczy z szaf itp itd))))))

ja zainwestowałam jakiś czas temu w coś takiego, specjalnie dla dzieci:poszlam z mlodym do fryzjera. krzyk byl taki ze az ja sie poryczalam .