reklama

Mamusie w 2012

reklama
kwiatuszekq ale zbieg okolicznosci nie? :-)

Nie patrzcie na moj brzuch, bo takiego dostalam na Teneryfie, ze wstyd. Ale jadlam tam duzo, wiec niestety... :zawstydzona/y: Juz spadl troche, bo musi sie miescic w kiecke, ktora juz kupilam na Sylwka ;-)

Kochane jestescie moje babolce :-D
dana no powiedzmy, ze moze az w takim stanie krytycznym to jeszcze nie jestem ;-) Ciekawe co bedzie po swietach :szok:
kwiatuszekq ja pierwszy raz mam blondyna, zawsze czarni byli :-D

Ostatnia edycja:
lazurko a ja zawsze sie nuby rozgladałam za ciemnymi opalonymi a moja prawdziwa miłoscia był blondyn los tak zrobił ze nie moglismy byc razem ale moj michu kochaniutki jest brunetem ale nie opalonym hehe

A moja prawdziwa miloscia byl wlasnie brunet, no ale.... zycie, przeciwnosci losu tez sprawily, ze nie jestesmy razem i teraz blondyn jest ;-)

Bylam u wrozki poltora miesiaca temu. Moja znajoma mnie namowila. Powiedziala, ze jest sprawdzona i ze moze polecic no i tylko 40zl bierze :-p Ja nie wierzac w takie rzeczy poszlam, w sumie nie brala duzo i slucham. Oczy mi wyszly na wierzch jak uslyszalam jak mowila o mojej przeszlosci :szok: Tak sobie mysle skad ona to wszystko wie :confused: No i co mi wywrozyla? Ze bede z tym blondynem, ze w ciagu 3 lat wezmiemy slub i ze bedziemy miec dwojke dzieci planowanych :-D Najpierw bedzie coreczka, potem synek, a roznica miedzy nimi to jakies 2 latka :-) Ciekawe tylko ile w tym prawdy ;-)

HEj :)

Lazurek, przelotem przejrzałam Twoje foty i :szok::szok::szok::szok: ale z Ciebie dżaga:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i życzę aby wróżka sie nie pomyliła;-)

Dana, zaproszenie przyjęte:tak::tak: Twoich zdjęć jeszcze nie oblookałam, ale zrobię to wieczorkiem:tak::tak:

Rozczochrana, jak będziesz miała jakieś wieści o Maleństwie to daj nam znać:tak::tak: w dalszym ciągu trzymamy &&&

ja spadam jakiś obiad zrobić, bo dopiero co wróciłam od koleżanki i pasowałoby co zjeść

reklama
Witajcie,
trochę dziś sprzątałam , święta za pasem :tak:tylko gdzie ten snieg?
Lazurku a mi zawsze podobali się bruneci z długimi włosami a trafiłam na egzemplarz łysiejący;-)

Wika jak fryzjer?
Iza sto lat na nowej drodze życia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry