reklama

Mamusie w 2012

Bunny, ja pamiętam o Tobie:tak: Zaproszenie wyslane;-) pokaż mi ten namiot, co kupiłas Patiemu

Martolinka, easy, easy:rofl2::rofl2::rofl2:

Igor śpi, M. też... mam wolny wieczór
:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Widze, ze duzo sie tu dzieje!:-p

Lazurek sie odnalazla, przypomniala jak to fajnie na starych smieciach:-D:-D no i ciesze sie ze znow bije od Ciebie szalenstwo i pelnia życia:-)

iza fajnie ze slub sie udal, wszystkiego naj na nowej drodze zycia i zdrowka dla dzidzi

wika, pamietasz nasze wieczorne babskie imprezy na BB?:-D:-D skoro masz wolny wieczor to moze cos tu rozkrecisz ze szklanka mleka w ręku:-D

a pamietacie zboczona kaame?? Ciekawe co u niej, wieki sie tu nie pokazywala:crazy:
Ale mnie na sentymenty wzielo:sorry2:

U mnie no coz... bylam u lekarza... oskrzela mam czyste ale nadal charcze i mnie dusi i wiecie co mi babsko powiedzialo?? Ze odradza mi swieta w Zakopanem bo po gorach duzo kobiet roni:szok: A moj gin wrecz mnie namawial na wyjazd i zgodzil sie tez na jazde sanna

Bunny toc mialas nie lada wydatek:sorry2: 15osob...:szok::szok:

maron gratki- 8 miesiac, jak ja juz bym chciala rodzic!:szok::rofl2:

martolinka fajnie macie z tym Sylwestrem, w Borach, moja kuzynka z Gdanska tez co roku tam jezdzi

A my spedzimy sylwka w domu pod koldra, z wylaczonymi tel zeby tescie nas nie dreczyli:szok::-D bo wczesniej cos im napomknelismy ze po gorach do nich przyjedziemy ale po ostatnich przejsciach z nimi ani maz ani ja nie mam ochoty na ich towarzystwo:dry:

o rety mi sie to juz dwoi w oczach, Bunny nie wiem skad wzielam to 15:-D

Ostatnia edycja:
Siema Lazurek!! Ciesze sie że Cie widze :-)

Dziewczyny
Maya została odłączona od aparatury o godzinie 11... Nie dała rady niestety... Była za malutka i za słaba... Zdazyli ją ochrzcić.

Ja mam jutro wyniki hormonów... O ile będą już... I pracuje od 5:30 do 19:00 ... zwariuje ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry