reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie:happy: chora jestem ehhhh...
sowinka - a czemu Ty sprzedajesz mikroskop? jakieś zmiany starankowe?:eek:
wlasnie dlaczego sprzedajesz mikroskop u mnie niby dziala ok
Sprzedaję go, bo nie umiem się nim posługiwać i nic mi nie pokazuje:crazy: to co któraś chętna????
Sakar gratulacje:tak:

Jutro idę z Bartusiem do dentystki -> nawet jak zębolków nie pokaże to oswoi się troszkę z gabinetem:tak: nawet dentystka powiedziała, że to lepiej, bo potem jak dziecko przychodzi pierwszy raz z bolącym zębem to zawsze to miejsce kojarzyć mu się będzie z bólem:eek:

UWAGA znów się chwalę -> Bartuś już ładnie woła, że chce siku -> wczoraj trzy razy zawołał i nie posikał się ani razu:tak: kupę jeszcze robi w majtki, ale myślę, że to kwestia czasu -> ZWYCIĘSTWO!!!!

Witam obywatelki

Mam podły nastrój, od rana wstałam lewą nogą (powiedzcie że wy też tak czasem macie) na dodatek chłopcy postanowili od rana mamę powkurzać i wydrapywali sobie oczy :angry: co poskutkowało spóźnieniem do przedszkola a w nim jedna z przedszkolanek bardzo dosadnie poprosiła mnie o punktualność noszzzz kur** płacę za ich edukację, śniadania jeszcze nie było, dzieciaki siedziały przy stolikach i patrzyły się w okna a ta mi o spóźnieniu. Ojjjj mam zły dzień !!!!

Sowinko ja sów mikroskop wyrzuciłam w czorty. Najpierw pokazywał mi same paprotki przez połowę cyklu, w drugim cyklu nie pokazywał mi nic w trzecim pokazywał jak chciał co nie pokrywało się z testami owulacyjnymi. Wg mikroskopu owulację miałam 3 razy w cyklu na początku i na końcu. Skończył w koszu a ja wróciłam do testów z domowego laboratorium i nawet nie jest mi żal tych 100zł co prawda dla mnie to kupa kasy ale więcej z tym diabelstwem niepotrzebnych myśli niż pożytku. Na dodatek po 2 cyklach wyczerpała się bateria więc ukarałam zestaw podwójnie :-p

Sakar gratuluję, nie znamy się ale mam nadzieję że to tylko chwilowe :-)

Dopiję kawę i zmykam niebawem do laboratorium zbadać prolaktynę, progesteron i testosteron a w przyszłym tygodniu początkiem cyklu fsh, lh i estradiol. Boję się myśleć ile to wszystko będzie kosztowało..
Jutro wizyta więc wskoczę lekarzowi do gabinetu z pierwsza turą wyników.

Witajcie,
wróciłam z labo. Zapomniałam do gina dzwonic i się umówić na ten tydzien a tu terminy zajęte:cool:idę więc za tydzień;-)
Sakar faktycznie przegapiłam- GRATULUJĘ:tak:
Wika kiedy następna wizyta? może poznasz płeć:tak:
Syneczki ciepłe myśli o poranku dla Ciebie:tak::tak:
Sowinka gratuluję:tak:
Anastazja obiecuję wkleić fotkę:tak:

Hej!
Co do teatru, to ja ostatnio byłam z M na takim etapie ciąży, jak teraz jestem. To był jego dla mnie prezent urodzinowy. Nawet wczoraj o tym rozmawialiśmy, bo jesteśmy sami w Wawie i wyciągam go do kina dziś, no i mówił, że wtedy bardzo mu się podobało :-) miło mi, bo praktycznie go wtedy zmusiłam, on taki nie bardzo do teatru, a ja z kolei bardzo lubię, ale nie mam okazji.
A co do ubranek, to ja też wszystko zachowałam po Maćku, na początku też same uniseksy kupowałam, teraz trudniej i raczej już od 2 roku ma typowo chłopięce ciuszki. Ale jak się dowiedziałam, że to baba to róż i sukieneczki się na mózg rzuciły i pokupowałam :zawstydzona/y: nie wiem kiedy młoda będzie w tym chodzić :confused2:
A za pranie i prasowanie zabieram się od przyszłego poniedziałku. Jakoś tak za dużo rzeczy mi się teraz na głowę zwaliło i takie przygotowania wydają mi się mało istotne i nie na miejscu. Ale nie chce smęcić.
Musze teraz wziąść się za porządkowanie dokumentacji ciąży, bo mam po prostu wrzucone na półeczki w szafce, a na dzisiejsze echo serca musze mieć wszystko zebrane i poukładane. Trzymać kciuki ok 14 prosze bardzo :tak:

Sowinko gratulacje dla synka, nie zauważyłam posta. Dumna mamusia :-D:-D:-D

Bunny czy Ty jutro czasem nie masz wizyty? Powiedz mi małpiszonie kiedy miałaś dostać @ ? a wiec który to będzie tydzień? 5 ?

reklama
Syneczki dziś jest 5 tydzień i 5 dni. Tak jutro o 12 mam wizytę. A @ powinnam dostać 22 grudnia. Boję sie strasznie. Mam złe przeczucia wiem ze coś będzie nie tak. Najchętniej bym w ogóle nie szła bo niechce usłyszeć złych wieści. Na pewno dostanę opiernicz od gina bo miałam odczekać 3 @ a ja tej trzeciej już nie dostałam

Trina &&& wszystko będzie dobrze z serduszkiem

Sowinka brawo dla Bartusia! Ale na noc jeszcze zakładasz pampersa ?

Syneczki a Ty na która masz jutro gina?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry