reklama

Mamusie w 2012

reklama
Carolineee myśmy chyba przez chwilkę były na jednym forum a raczej ja wtargnęłam na Wasz wątek.
Pocieszyłaś mnie teraz jak wiadomo póki lekarz nie widzi gdybać może a Twój przypadek dał mi nadzieję ze może być dobrze, w każdym razie krwawienie na pewno od torbieli.
Powiedz mi bierzesz coś na tę paskudę? i jak się to ma do starań o dziecko?
Jak widzisz moja wyczekana ciąża nie trwała długo w 12 tygodniu pożegnaliśmy się z synkiem od dwóch cykli działamy ale nic nie wychodzi i od tych dwóch właśnie wiem o torbieli. Lekarz dał czas aby zechciała się wchłonąć ale postanowiła inaczej.
Gdybyś mogła mi jeszcze powiedzieć czy masz jakieś dolegliwości bólowe?

Kwiatek noooo :-D

Aastazja łeee 2 dni luzik i na końcówce, nie masz się czym przejmować.

Wika hahaha a nie mówiłam? film pierwsza klasa można zapomnieć na czas seansu o całym świecie.

Anastazja, z miłą chęcią, ale ja nie mam kotka:-D:-D a sama w takich delicjach nie gustuję:-D:-D:-D
Tak w ogóle to spektakl zaczyna sie o 18.00 a my już wyruszamy o 9.00. Do Krakowa będziemy jechać jakieś 3h a co z resztą czasu nie mam pojęcia:crazy:

Syneczki nooo film bardzo godny polecenia:tak::tak: My ostatnio w kinie byliśmy jakieś 3 lata temu wiec w ogóle taki wypad to już coś:-D:-D

Dla wszystkich Staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wika - :-D:-D:-Dto z kim Cię pomyliłam ? :eek: martolinka - Ty masz kota? :rofl2: w Nowy Rok ze sklerozą :-D:-D:-D Kiedy to dokładnie ? jaki dzień tygodnia ? a na co jedziecie i do którego teatru ? ;-)
syneczki - Ja niby wiem że luzik , ale jestem nienormalna :confused2: i jak gdzieś przeczytam o jakimś odchyleniu zdrowotnym od razu sobie przypisuję - głupia :rofl2: a z Twoją torbielą, to chyba dobrze że się ruszyła, nie będzie przeszkoda na drodze chłopaków :-)

Martolinka, ja to w ogóle za teatrem nie przepadam, a M. to już ... lepiej nie gadam już na ten temat, bo jest wściekły, ze sie zgodzilismy:rofl2::rofl2::rofl2: Ale nie było wyjścia :eek: bo jak odmówić plebanowi?? :szok::szok: a poza tym... dwa lata temu M. chciał, zeby wikary poświecił mu zakład stolarski i potrzebny był jakiś świety obrazek... my sie na tych świetych w ogóle nie znamy i pani w dewocjonaliach dała nam św. Antoniego zamiast św. Józefa (który jest patronem stolarzy).. i ksiądz tak tą pomyłkę zapamiętał, ze ten wyjazd ma być odkupieniem win za ten mistake:-D:-D no nic jakoś to będzie:rofl2::rofl2:

Anaztazja pewnie ja:-P jak młody będzie sie czuł samotny albo mamusia .

Wika ja byłam w kinie ostatni raz 5 lat temu więc Ci bardzo zazdroszczę no i tego teatru z księdzem zawsze to jakaś rozrywka

Laski a ma któraś kanapę narożników? Jak sie na tym śpi? Mieliśmy kupować łoze małżeńskie ale trzeba pomyśleć o zaoszczędzeniu miejsca.

reklama
wika - jak nie wyjadę do teściów to chętnie Cię nawiedzę pod teatrem :tak: Ja tylko jak goście przyjeżdżajaą chodzę do teatru :-D
martolinka - dawaj fotę zwierzaka :-p
bunny - najlepsze wersalko/łóżko jest z Ikei, kupiliśmy za ok 1000 pln. z jednym z droższych materacy, i teraz cała rodzina się zaopatrzyła w taki sprzęt, oszczędność miejsca, a śpi się rewelacyjnie! my mamy materac ze sprężynami kieszeniowymi, jak jedna osoba się kręci to druga tego nie czuje - polecam !:-) jakby co to pisz, powiem dokładnie jaki "model" mamy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry