agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Wika współczuję remontu,osobiście bardzo nie lubię ale pomyśl sobie jak pięknie będzie po remoncie.Miłego remontowania pokoju Igorka
)
Agatkaak pozdrawiam
)
Agatkaak pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nic musimy poczekać i zobaczyć czy przejdzie czy nie
lekarka powiedziała, że może to być od ząbków, ale nie musi (bo widziała, że kolejne wychodzą)
Mama Sówka- a może Bartuś tak reaguje na kolejne ząbki???? Zdrówka dla Niego![]()

zalecila mu podawac raz dziennie probiotyk i jest juz dobrze (podawalam pro-bacti) -powodzonka 3maj sieagnieszka.kk-widzialam ze pojawilas sie na watku "3dziecko i co dalej..." tzn jestes moderatorem:-) musze okukac czy masz jakies fotusie nowe:-) i wiesz w piatek jedziemy cala 4 na sesje do dziewczyny ktora skladala kiedys oferte mamusia z bb juz nie moge sie doczekac![]()

Zdrowka dla Malego!

To zupelnie tak jak ja

a Toje fotki kontroluje kontroluje
spoko fajna laseczka z Ciebie i fotusie sliczne
a tak to u nas chorobowo ale mysle ze juz na finiszu remoncik nasz tez sie wlecze mialam zamiar isc z chlopakami na kasztanki i zrobic im pare fotek ale cos ta pogoda nie bardzo tyle ze wczoraj bylo super mam troche fot na nk praktycznie wszystkie ja robilam lub obrabialm 
to oby ta nocka byla jednorazowym wybrykiem