Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja slubu bym nie brala w takim wypadku, przynajmniej nie teraz
kiedy cie tak traktuje. Musicie dojsc do jakiegos porozumienia, to decyzja na cale zycie, ale jesli on Cie nie szanuje ...
zycze wam jak najlepiej.
ma od dzis urlop
na szczescie codziennie bedzie chodzil na praktyki, to tylko kilka godz. ale zawsze cos 
ehhh Ci facecianastazja - teraz mieszka z koleżanką i psem, ale dopóki nie była pełnoletnia to najpierw u moich rodziców (bo jej tatuś się wypiął, a warunkiem, że może wrócić było, że zamieszka z tatą), a potem u mojej siostry. Ale jakiś czas temu siostra wyprowadziła się do innego miasta i mieszkała tam ze swoim chłopakiem, ale się rozstali.
ale powiem Ci że córa na pewno jest zaradniejsza od niejednej 30 latki 
a skoro już mowa o prezentach , to jak myślicie na 30 lecie ślubu co można kupić ?;-)Hej
piszecie ostatnio jak szalone i nie mam czasu Was nadrobić
Lokówka, gratuluję i życze spokojnych 9 miesiecy
Wpadłam z pytaniem:
Mamuśki, co szykujecie na dzień Babci i Dziadka od swoich Maluchów??? Bo ja dzisaij w nocy nie mogąc spać, pomyślałam sobie, ze już niedługo ten dzień a ja nie mam żadnego pomysłu
Anastazja no bez wytykania palcem nio!To co ja mam myśleć sobie, jak tu tyle czasu minęło i nic. Mamusią 2012 już pewno nie będę, co najwyżej jak się cud stanie, to będę ciężaróweczką 2012
A staram sie dopiero o pierwsze dzieciątko. Ja nawet nie marzę o drugim
Oby mi się to jedno udało chociaż
dobrze wiedzieć, bo "przekartkowałam" cały internet i każdy piszę co innego , ktoś że w pierwszej połowie, ktoś że między po 25 dc :-)Kwiatuszku prolaktynę można badać w każdym dniu cyklu ponieważ jego etap nie ma absolutnie znaczenia dla wyniku. Jeżeli chodzi o prolaktynę jestem ekspertem ;-)
A co na to Twoja rodzina?
(nigdy przenigdy z nim nie spałam w tamtym okresie gdy Ami był poczęty
) więc myślę sobie że natura wie co robi. Piotr w ogień by za chłopcami skoczył. Do dziś nie mogę pojąć jaka wielka więź ich łączy, jak on musi mnie i chłopców kochać skoro związał się z kobietą po przejściach mającą dwójkę dzieci i co najważniejsze jest szczęśliwy.