reklama

Mamusie w 2012

Witajcie baby:-D
Martolinka macie śnieg? U nas ani grama nie ma:-(
A ja ostatnio mama za krótkie doby, ciężko mi się wyrobic z tym wszystkim co mam poplanowane. Od dzisiaj jeszcze mam hmm... sesje zaliczeniowa w mojej szkółce. A że zalezy mi na poziomie stopni, to siedzę i kuję jak za młodych lat:-D
Do pana ginosława wybieram się w piatek, no chyba że cos wyskoczy po drodze

reklama
jejku!!! a u nas z 10 cm sniegu i ciagle sypie :szok::-) moj maz sie cieszy, ze teraz spadl snieg jak ma 2 tygodnie urlopu :tak:
Ja dzis ide do fryzjera zrobic sobie prosta grzyweczke, a co mi tam ;-)

hejj :)

Anastazja, jak sie czujesz?? Lepiej??

Martolinka,
super, ze wyniki super :-D:-D

Bunny, a co sie dzieje??
Dana, &&& za piątkową wizytę
:tak:

Liv, koniecznie pochwal sie małym Wilczkiem:tak::tak: I napisz jak Linnea zareagowała na Małego??

Sowinka, zazdroszczę postępów pieluchowych Bartka :tak:

U mnie też śnieg:tak::tak: ale nie wiem czy do wieczora dotrzyma, bo już plucha sie robi:no::no:

Wika Ty w sumie az tak daleko ode mnie nie mieszkasz i masz snieg. A ja nie mam. Podobno cos padało o 4 rano, ale to chyba z deszczemy tylko było. Juz od dawna nie ma nic. Ja chcę śnieg!!!!;-):-)

Witam drogie Panie ;-)

Martolinko super wieści
Bunny głowa do góry masz maluszka w brzuszku, zdrowego synka skup się na tym czego inni nie mają i ciesz się.
Calogera będzie dobrze zobaczysz!
Kwiatku &&&&&&& za wizytę

U nas śniegu nic, ani płatka.

Wika napisze w grupie

Dana no to za sesje i wizytę &&&

Sowinka wow masz juz dużego mężczyzne w domu pozazdrościć no i gratuluje

Moj skarb usiądzie na nocniczku ale jak mu sie zachce to wstaje i siusia. Jak skończy to usiądzie i nie idzie mu sie przetłumaczyc ze tak sie nie robi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry