reklama

Mamusie w 2012

reklama
tylko na chwile

witam nowe mamusie i staraczki

foty wstawie, ale musicie chwilke poczekac

a co do porodu, pierwszy byl dlugi, z komplikacjami, wiec ciesze sie, ze tym razem bylo szybciutko i bezproblemowo:-D

pozdrawiam Was serdecznie

tylko o sobie, wybaczcie mi poki co

Bunny jak się czujesz mała? Kiedy następna wizyta? Ja jutro na 16.30 wizytuje!!!
Syneczki wielki szacunek dla Twojego męża:tak:Tym bardziej dla Ciebie za odwazne i mądre decyzje

Martolinka to za wizytę &&& a jak ostatnie badania? Dobre miałaś wyniki?
Ja nie mam żadnych objawów. Jeden dzień źle sie czułam mdłości były bardzo fuj no i wszystko mi śmierdziało a teraz jest wszystko dobrze.
Wizytę mam za tydzień w środę niestety na nfz więc fotki na pewno nie dostanę .

Bry...

Martolinka super, że wyniki ok i trzymam kciuki za wizytę:tak:

Calogera dobrze, że już jesteście w domu i przetrzymaliście ten szpital -> trzymam kciuki za wyniki:tak:

Liv
a jak Ty się czujesz??? Jak rodzeństwo się "dogaduje"??

Syneczki
podziwiam Cię, że byłaś silna dla dzieci i cieszę się, że wszystko się ułożyło i jesteście szczęśliwi:tak:

Iza ja mam takie samo zdanie jak dziewczyny, więc co tu będę dużo pisać -> TRZYMAJ SIĘ BABO!!!

reklama
Sowinka jak tam postępy pieluchowe synka?

Martolinka generalnie jest ok -> jeszcze kupa do majtek, ale walczymy:tak: czasem zdarzy się wpadka (w niedziele nawet 4), ale są dni kiedy cały dzień ładnie woła siku i nawet kupę zrobi do kibelka (np. w piątek jak byliśmy u rodziny w Sosnowcu):tak: co prawda jeszcze na drzemkę, na noc i jak gdzieś jedziemy zakładam pampersa, bo jakby się zesikał to jeszcze za zimno jest:eek: ale już bardzo często pampers jest suchy, a Bartuś woła, żeby zdjąć pampersa, bo chce siku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry