Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i trochę panikuję. u nas tak nie było, raczej w druga stronę szło. A dziś mam na zmianą napady zgagi i bólu żołądka/kręgosłupa. Czuję jakby mi ktoś haki założł na kręgi piersiowe i żołądek i przez plecy chciał je wyrwać. O bólu spojenia przy chodzeniu nie wspomnę. Z jednej strony nie mogę się doczekać aż znów będę w pełni sprawna, a z drugiej mam napady paniki co to będzie. Boję się coraz bardziej.
cholera jestem nabrzmiala jak przed @ 

tez jestem w trakcie prania i prasowania ale w czwartek powinnam skonczyc :-) wtedy biore sie za pakowanie torby, chociaz i tak przenosze
chociaz chcialabym do 3 tyg urodzic 
cholera tak jak na poczatku ciazy
przeszlo mi jak w 15 tc wyjechalismy nad morze a teraz znow, o zgadze nie bede pisac bo mi sie slabo robi 
Co w moim przypadku jest trochę niemożliwe. A ostatnio siedziałam w pracy i po całym dnu na pupie nie mogłam chodzić normalnie... Czy któraś z was miała coś takiego? Macie jakieś rady jak się pozbyć bólu i przede wszystkim - czy to świństwo odejdzie po porodzie?