devi
Fanka BB :)
Laseczki, wróciłam do kraju 
Jestem padnięta.....i tak tu zimno w Polsce...jeszcze kilka godzin temu wystawiałm bużke na ponad 30 stopniowym słonku...
life is brutal...czas wrócić do rzczywistosci
Oczywiście nie jestem w stanie Was nadrobic tak żeby każdej z Was coś odpisać. Widziałm, że dzieciaczki tu choruja lekko wiec zdrówka maluszkom życze a mamusia sił.
Królowa Fal- trzymam kciuki &&& ciekawe co wyjdzie i czy będziesz kolejna mamusia która nie wytrzymała do 2012 roku
Agatkaa- ja właśnie na urlopie miałam @ tez wspomagany tylko ze duphastonem. Mam nadzieje ze najblizszy przyjdzie juz planowo po 30 dniach bo lada moment nasze pierwsze planowane staranka
I wszytsko ma ladnie funkcjonować 
Lece sie rozpakowac i spac
Jestem padnięta.....i tak tu zimno w Polsce...jeszcze kilka godzin temu wystawiałm bużke na ponad 30 stopniowym słonku...
life is brutal...czas wrócić do rzczywistosci
Oczywiście nie jestem w stanie Was nadrobic tak żeby każdej z Was coś odpisać. Widziałm, że dzieciaczki tu choruja lekko wiec zdrówka maluszkom życze a mamusia sił.
Królowa Fal- trzymam kciuki &&& ciekawe co wyjdzie i czy będziesz kolejna mamusia która nie wytrzymała do 2012 roku
Agatkaa- ja właśnie na urlopie miałam @ tez wspomagany tylko ze duphastonem. Mam nadzieje ze najblizszy przyjdzie juz planowo po 30 dniach bo lada moment nasze pierwsze planowane staranka
Lece sie rozpakowac i spac
,a jeśli masz problemy z cyklem to któryś hormon nie jest zgrany lepiej to wyregulować przed ciążą.Bo w ewentulanej ciąży jeśli będzie słaby progesteron w cyklu kiedy zajdziesz i będzie @ wywoływana przez luteine i w pewnym momencie ją odstawisz to może gwałtownie spaść ,a w ciąży to niebezpieczne ,dlatego przebadaj poziom hormonów w Twoim cyklu.
Mam nadzieje tylko ze sytuacja finansowa troche sie nam unormuje bo na razie maz byl bez pracy a i teraz na okresie probnym. Zobaczymy co dalej, byle zime przetrwac.
ale to chyba ze stresu...niby w sobotę sprzątałam ale mimo wszystko trochę tego było
a ja tu siedzę i marznę
to dopiero będzie powód do strzelenia w dziesiątkę