reklama

Mamusie w 2012

Trina, jak sie czujesz??? Jak Maciuś?? Jak Lila??? wsio oki??? Napisz, jak sobie radzicie :tak:

Rozczochrana, Ty to jednaak jestes wariatka :-D:-D to jednak się działo, skoro kostka skręcona:szok::szok:

Qcz, zapodaj fotkami:tak:

Liv,
a samemu serniczek zrobić???
Anastazja,
przygotuj się.... może znowu mi się przyśnisz :-D:-D:-D

Bunny, co u Ciebie??? Mało Cię ostatnio:-(

Syneczki!!
! Też byś mogła co szrajbnąć!!!

Już nawet nie wspomnę o Lelci!!!! Lelcia!!!!

Ciekawe, co u Sowinki, Lazurka???

reklama
Anastazja - ma chłopaka, od dawna zresztą i to już nie pierwszy. Z poprzednim jakiś czas razem mieszkali, ale się rozstali po chyba 2 latach, z tym są para ok. 8 m-cy. A|le na razie nie planują potomstwa. On studiuje, ona chce w tym roku startować na studia. O ile nie będzie niespodzianki, to jeszcze troszkę z wnukami się wstrzymają.

Witajcie,

znowu dziś męczył mnie w nocy kaszel i nie mogłam spać.. wybrałam się rano do lekarza ogólnego , bo mam dość. Za stołęm siedział około 30 latek i gdy zobaczył mój wielki brzuch mina mu zrzedła. Zbadał mnie i postawił wyrok - zapalenie gardła
wink2.gif
najlepsze było dalej , gdy otworzył jakiś mądry zeszyt i spróbował znaleźć lek , który może mi przepisać. Jego przerażenie rosło z każdą minutą. Ostatecznie skończyło się na ... tantum verde , *spam* i domowe sposoby. Rozbawił mnie ten lekarz do łez
Antek tylko kaszle i to już odrywająco więc chociaż on ma się lepiej
wink2.gif

wczoraj spakowałam rzeczy dla małej do szpitala a dziś całą resztę . Zaczęłam 36 tydzień więc moje przerażenie rośnie z każdym dniem
cool2.gif

Gotuję rosołek i mam nadzieję , ze postawi nas na nogi

Rozbawiła mnie ta reklama post wyżej- leki w sam raz na ostatn miesiac ciąży. Moje libido siegnęło dna:-D

Rozczochrana kurcze liczyłam na jakies pikantne szczegoły ze striptizu a tu widzę niewypał;-)
Trina jak sie macie? jak dzieciaki?

Liv- do 3 razy sztuka:-)

Tri best an - pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido! Uwolnij namiętność i pożądanie!

mediumm0h07d554f563349d016702370.jpg

a cos na obnizenie macie:laugh2::-p:-p:-p

witajcie dziewczyny

martolinka
ja na zapalenie gardla dostalam antybiotyki, tylko, ze ja mialam bakterie. Tantum v. mozna uzywac, mi pomogl pare razy w tym w ciazy.

wika wiesz on jest taki pracochlonny i nie mam twarogu wiec robota w sam raz dla mamusi:-)

z brzuchem nie wyjdzie, mam chyba taka urode

potem cos mazne

Wchodzę i co widzę? no właśnie nie widzę Wika - czy Ty dalej jeszcze śnisz o mnie ? :-D:-D wstawaj - ja już dawno tu jestem :-p:-p
martolinka - rosołek to jest to :tak::tak:ciekawe czy załapiesz się na marzec czy dopiero kwiecień :-)
liv - jesteś The Best - ciekawe czy ten reklamodawca się uśmiał tak jak Ja :-D:-D:laugh2:
Jak już nic nie piszecie to napiszę co u mnie :-p byłam u endo pod pretekstem recepty - ale dałam ten wynik sprzed tygodni, stwierdziła że jest idealny - zostawiła mi tę samą dawkę czyli 75 mg i życzyła żeby na następną wizytę już w ciązy przyszła :tak::tak: tydzień temu gin to sam mówił :-p
calogera- Ty masz fajną pogodę ? :szok:a u mnei szaro , mokro , jedyny plus że temperatura na plusie, rano bylo +5 , no ale Ja chcę słońce :crazy:

anastazja, przeciez w zyciu musi tez byc smiesznie:laugh2: jak wrzucaja jakas reklame to moze znaja jakis inny magiczny srodek:-D

u mnie 12,4 stopnia, slonce, za goraco mi troche. Bylam z maluchem na spacerze, bo mala mi zasnela. Jak maly zasnie to z mala wyjde.

ja tam leniwiec jestem, kwiatuszek podziwiam za zapal i checi:-D moze sliweczki suszone i ziarenka w ilosci hurtowej?

sama myslalam co ostatnio u lazurka, ale widocznie ma duzo swoich spraw na glowie

Syneczki, kryzys myślowy, dobre, dobre.... zaczerpnę od Ciebie:-D:-D

Anastazja, noo przykro mi, ale dzisiaj nie śniłaś mi się:rofl2: te okularki za słabo pobudziły moją wyobraźnie:-D:-D:-D

Liv, Ty leniwcze:-D serniczka nie chce CI się zrobić:crazy: ojj nie ładnie:no: nie ładnie:no:

Martolinka, ttorba już spakowana:szok::szok:o o !!! to już nie są żarty:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry