reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień dobry:tak:

Ja zaś jakaś padnięta, ale od piątku mam wolne i dopiero do pracy przychodzę 7 maja (hehe jak nie wezmę w/ż, bo to moje urodzinki:-p):tak: no to myślę, że w końcu wypocznę:-)

Dziewczyny Bartek to już prawie wcale nie śpi w dzień i albo wygląda to tak, że jak jest na dworze to potem jak przychodzi to kąpiel i szybciutko zasypia, a jak jest w domu to wieczorem troszkę pomarudzi, ale potem też kąpiel i też w miarę szybko zasypia:tak: generalnie to śpi w dzień tylko jak sam się położy i zaśnie albo jak gdzieś się jedzie w ciągu dnia to czasem zaśnie w samochodzie:tak:

Martolinka oczywiście wielkie kciuki dziś już 25:-D

Dana
wielkie kciukasy działajcie działajcie:-)

coś sie zaczeło.. poleciały mi wody , ale troche choć jestem pewna , ze to one.. niestety nie były czyste. mała jakas cichutka , mnie pogoniło do kibelka .. Antka M zawiózł do przedszkola i zaraz ruszamy

Aaaaaaaaaa Martolinka trzymam kciuki powodzenia. Ala miała poczekać na słoneczko a tu taka brzydka pogoda.
Masz numer tel do którejś z nas?

No dobra lecę suszyć włosy bo dziś idę oglądać dzidzie. Kciuki proszę by sie dzidziol ładnie pokazał łącznie z tym co ma między nogami

Bunny - kciuki, żeby nic tam między nogami nie dyndało ;-)
Martolinka - super, że się zaczęło. Życzę Ci, żeby to poszło jak u mnie za 2 razem - 4 godz od pierwszych skurczy i po sprawie, albo jeszcze szybciej:-D

reklama
Wiecie dziewczyny mam tak dobry humor, że to jakaś masakra -> cały czas buzia mi się cieszy:tak: zadzwonił do mnie kolega, którego chyba sto lat nie widziałam i on jest tak pozytywnie do świata nastawiony, że mi też się udzieliło:-D jeszcze do tego może dziś małą Alę powitamy na świecie -> cudnie:-) a dzieciaczek od Bunny ujawni swoją płeć:-D Dana zadziała tak, że będą dwie kreseczki na teście:-)
Syneczki co u Ciebie??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry