agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!
Wika i jak tam?
Wika i jak tam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czesc Dziewczyny...
Po pierwsze OGROMNIASTE GRATULACJE dla kolejnej ciezaroweczki!! I dla tych mamusiek co sie rozwiazaly kiedy mnie nie bylo... ciesze sie ze dzieciaczki i brzuszi rosna zdrowo... u mnie bez zmian... ale sie conieco rozwiazalo... mam 5 torbieli na prawym jajniku... lewy nie funkcjnuje... musze wysuszyc to dziadostwo... dostalam tabletki,a za misiac do kontroli. najlepsze jest to ze moje cykle juz sie prawie uregulowaly trwaly pomiedzy 29 a 32 dni. a ten teraz trwa juz 36 i nie czuje zeby @ miala przyjsc a zazywam tabletki anty wiec w ciazy nie jestem. masakra.
A Lilka slodziak. Nie moge kroku bez niej zrobic, bo mama najlepsza. Ale wszystko mija, musze sie nacieszyc tymi chwilami, kiedy jestem dla niej calym swiatem, bo niedlugo urosnie i ten nasz wspolny swiatek zrobinsie dla niej za maly. I ajk tak sobie o tym mysle, ze tak niewiele czasu mi jeszcze zostalo, to mam ochote na 3 za 1,5 roku
No ale niestety nie da raczej rady. Finansowo, to moze by i styknelo, ale wracamy do Wawy, a tam zero rodziny, 5 pietro bez windy i nie wyobrazam sobie dwojki maluchow w domu, Macka w przedszkolu, a meza w tygodniowej delegacji. A jeszcze nie daj Boze, ktores chore
Logistyka zawodzi. A taki odstep czasowy jak z Mackiem nie wchodzi w gre, jesli chce jeszcze pracowac. Jak mam miec przerwe, to jedna a konkretna, a nie myslec, ze czegos nie moge zrobic, bo i Tak planuje 3 dziecko, wiec bede miala przerwe, wiec nie ma sensu sie starac. No i tak to wyglada.
My chrzciny planujemy na sierpień , ale data jeszcze nie ustalona
) i odetchnąć z ulga. Generalnie potrzeba czasu by się wchłonęły choć niewykluczone że taki będzie jego urok przez całe życie. Najważniejsze że jest zdrowy. Gdy odwiozłam Go do domu usiadłam w pokoju na jego łóżku i czułam jak wszystko ze mnie schodziło, płakałam nieprzerwalnie przez 30 minut, to był płacz szczęścia... tak bardzo się o niego bałam... dzisiejsza noc była przespaną którą przespałam od 2 m-cy.

swietnie, ze z maluchem wszystko zaczyna sie dobrze ukladac
gratuluje zmiany 4 katow i nowego pojazdu
rozumiem, ze to Oliwier na nowym zdjeciu na fb?
a moze nawet tylko 8
martolinka ma racje lepsza dwojka dzieci niz brzuch plus dziecko, bylam naprawde przeszczesliwa jak juz urodzilam
milutko, ze Igor pomagal w przygotowywaniu braciszkowego majdanu. I co w efekcie na jakim imieniu stanelo, bo niedoczytalam...
torbieli nie mialam, ale wlasnie ponoc to czeste i wraz z zaawansowaniem ciazy zanika
ale posprzatal w domu, dziecko zadbane, tata nawet byl wyspany
wiec ogolnie dobrze jest. Nawet kupil piasek do piaskownicy dla myszki. No i za tydzien kolejna czesc urlopu meza czyli bedziemy malowac domek, bo tak jakos pozbawiony jest farby w paru miejscach po zimie.