reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej laseczki
Wczoraj już nie miałam sił napisać, padłam jak długa.
Dziś z kolei z nowymi wieściami przychodzę. Kilka minut temu wróciłam z wizyty no i w sumie z jednej strony radość ponieważ jak to lekarz powiedział jestem jedną nogą w szpitalu, rozwarcie na 1,5cm ale co z tego kiedy skurcze nieregularne. Dostałam 3 nakazy:
-chodzić, cały czas chodzić
-stymulować brodawki
-gwałcić męża 3x dziennie
do końca tygodnia mała powinna być już z nami. Jeżeli jednak skurcze się nie wyregulują 12 do szpitala na wywołanie.

Hello

Ja zyje, rzadko lapa wlaczam a gdy już to robie to nie ukryje, ze sobie gram:cool2:

Wika, ale się porobilo. Starosc nie radosc:-p:-D:-p, ale na serio to przeogromnie wspolczuje, bo ciezko Ci przy dzieciach zapewne. Rodzina pomaga? Maluch ma ok. bioderka, a Ty sobie jakos poradzisz z miednica.

Rozczochrana az trudno cos w ogole napisac. Cycek jest, brak nowotworu - to najważniejsze. Jak było tyle zlych rzeczy to teraz tylko dobre musza być, innej możliwości nie ma:tak:

Lazurowe wróciłaś do gry :-D:-D:-D &&&&&&&

Calogera przytulam

Trina może mala jak moja wstanie od razu, przeciez raczkowac nie musi;-)

:szok: Katrina czym malucha karmisz? Jakies mieszanki sterydowe czy co:-D:-D:-D sliczny:-)

Bunny, przezyjesz, co masz zrobic, takie zycie. Maz przyjedzie i tak się stęsknicie ze kolejne będzie w drodze :-p

Sowinka synek niezle wygadany i do tego z za*** dowcipem. Mignal mi kasztanowy jezyk, tez był swietny.

Syneczki kulasz się ciagle? Cora nie ma ochoty wyjsc z brzuszka, w sumie co się dziwic, cieplo, milo, zarcie na bieżąco…chciałabyś wyjsc, bo ja nie. Mama mnie przeniosla 2 tygodnie:-D Aha, ja z 1,5 cm chodzilam 3 tygodnie, tylko, ze skurczy nie mialam:-D:-D:-D

Ja nie sprzątałam od paru dni, może ktoras chetna:-p:-p U mnie się 1-go smiali z ikea ze falstart walnęła a 2-go były już marcepanowe swinki świąteczne w sklepach. Dla mnie mogą być świąteczne rzeczy na pol roku przed swietami bynajmniej mam duzo czasu na przebieranie i wybrzydzanie. I smakowanie oczywiście:rolleyes:

U mnie standardowo nic ciekawego w sumie. Dokupiłam duoseta do mutsy, bo robimy wycieczki calkiem duze a mala na platformie stac nie chce jak się zmeczy. Wiec mamy w domu 2 urbany. Troche z tym zachodu było, bo bogaty kraj i maja w doopie wszystko, tzn w sumie u mnie w ogole mutsy nie sprzedaja. Napisalam do głównego dystrybutora na Norwegie gdzie kupie siedzisko /bo nie chcialo mi się zamawiac spoza i do tego jeszcze wyjechane w kosmos clo placic/ a oni po paru dniach mi odpisali, ze znaleźli w jakims sklepie z wystawy w kolorze… białym. :szok::-D:baffled: Debile. Bialy dla dzieci i baby co wycieczki po lasach robi. Ku mojej radości ktos akurat sprzedawal po swoich dzieciach ze stelażem nawet w rewelka stanie i za smieszne pieniadze.

Dzieciaki sa przezabawne; malej włączyła się totalna gadula i zagaduje mnie na śmierć. Maly mi lazi przy meblach i probuje już bez podpierania. Do tego je za dziesięciu, a mala z kolei to buntownik jedzeniowy, slysze albo nei albo ikke. Ale jak jest zmeczona to idzie do drugiego pokoju, zamyka drzwi i idzie spac.

Ja się ucze, jestem na etapie kupowania fotela bujanego, mam tez tone wloczek i chodze na spotkania wloczkowych bab. Gdy mi się w dzien nudzi to chodze do tzw. otwartego przedszkola z dzieciakami. A w ogole mala zapisałam na za rok do przedszkola o profilu aktywno-turystycznym. Niech się wyszaleje i wyskacze. Maz dostal podwyżkę najwieksza w swoim zyciu, bo 11 procenta, wiec się cieszymy. A i ostatnio lis wygrzewa się w moim ogrodzie. Tyle u mnie.

liv - nie no sterydkami młodego nie karmię, je dwa słoiczki w ciągu dnia (jeden deserek i jeden konkret) plus mleko zagęszczane kaszką ryżową. Je co 3 godziny i mleka nie mniej niż 180ml. Pielęgniarka - z poczuciem humoru - zaproponowała, żeby go oszukiwać i jedno mleko zastąpić wodą - marzycielka, on nie daje sie oszukiwać. Nie chce nic pić poza mlekiem, próbowałam herbatki, wodę, soki, ale wypluwa smoczka i nie chce pić. Jedynie plus, że w nocy ślicznie śpi - od 21 do 8-9 rano. Przez sen wypija tylko raz około 7.00 rano, a ostatnio nawet około 8.00

Witajcie,
wróciliśmy z basenu. Ala nie jest za bardzo zachwycona tymi zajęciami. Antek od razu był jak ryba w wodzie. Dam jej jeszcze trochę czasu , bo ona tam jest jedna z młodszych.
wink2.gif
M montuje mi w końcu radio w aucie i mogę jeżdzić. Wybieramy się dziś do teścia wziąć w końcu nasza spacerówke choć pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu.
BYłam pewna , że mam dla Ali kombinezon na zimę a tu taki na styk , że pewnie będe musiała jeszcze kupić w grudniu. Endo ma fajne kurtki i kombinezony więc może załapie się jeszcze na jakąs grudniowa promocje?
Bunny skaze macie już potwierdzoną?
Syneczki trzymam kciuki&&&&&&&&&
Wika jak chcesz ćiwczyć / biegać to polecam Ci ten stanik. Ja swój kupiłam w decathlonie chyba za 39 zł. Biust mi nie skacze. Jest cały czas na swoim miejscu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kobietki. Przepraszam, ze nie dalam Wam znac wczesniej, ale nie mialam dostepu do neta :wściekła/y:
A wiec tak: dzis 33dc, test robilam w piatek, negatywny, codziennie mam bole takie jak na @, a jej nie ma :no: Nie bylam jeszcze nigdy w takiej sytuacji i nie wiem co mam o tym myslec :no: Jak @ dalej nie bedzie to w czwartek znow zatestuje (chociaz nie wiem czy jest w ogole sens), a jak nadal bedzie negatywny to chyba wybiore sie do lekarza :-(
Przepraszam, ze ja tylko o sobie, ale ciagle mysle o co chodzi i nie mam bladego pojecia :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry