reklama

Mamusie w 2012

reklama
o jejjjj jakie pustki:szok:

Syneczki??? Jak u Ciebie???

Martolinka, nie ma linku do tego stanika:zawstydzona/y: a powiedz mi jeszcze, z dzieciakami na basen chodzisz na jakieś zorganizowane zajęcia dla Maluszków??? My chcielibyśmy zacząć od listopada chodzić z chłopcami, ale cena za zajęcia dla maluchów mnie trochę odstrasza...35 zł/ 30 min

Lazurek,
moze Ci się cykl wydłużył??

Agnieszka, sofa już jest??

ja bylam dzisiaj z wojtkiem u lekarza, bo ma katar od ponad dwóch tyg i zaczął kaszlec. Dostał syropek i mam nadzieję, że szybko wydobrzeje, bo w niedziele chrzciny:tak:

Wika mam dokładnie taki stanik Decathlon - odzie| bielizna biustonosz KALENJI - Sportance First KALENJI - do biegania.
Jeżeli chodzi o te zajęcia dla maluszków to takie są ceny. My za 10 zajęć płacimy 340 zł za jedno dziecko. Tym razem zapłaciliśmy za 3 edycje- jesienna , zimowa , wiosenna z góry i pociągnęło nas to po kieszenie. Mimo wszystko szczerze mówiac wole im kupić np. używane ciuchy a na zajęcia zapisać. bardzo rozwijają fizycznie i społecznie. :tak:
Lazurku a jak długie masz zwykle cykle?

Siostra namawia mnie na start w biegu niepodlogłości na 20 km w Gdyni . Idzie mi coraz lepiej , ale nie wiem , czy dam rade na taki dystans juz za miesiac pobiec. Siostra trebuje od 9 mscy i teraz pół-maratony- 20 km biega:cool2:

Aaaaaa szału już dostaję. Każdej nocy kładę się z nadzieją że coś się porządnego zacznie a rano z kolei ze smutkiem w oczach myślę że może jednak za dnia... no i co? tak oto kończę w dniu jutrzejszym 41 tydzień. W naszym szpitalu niestety czekają do upadłego więc nie idę dobrowolnie. W piątek mam wizytę na którą zapewne dotrę i wówczas jeżeli ginekolog powie że mam się stawić na IP z bólem w sercu zostawię chłopców i pójdę. Mimo to wiem że posiedzę tam kolejny tydzień zanim ktoś coś zrobi.

Przypomniało mi się dziś ze Martolinka kombinowała z olejem rycynowym. Jeszcze niedawno bym się nie posądziła o podobne myśli ale dziś zastanawiam się czy spróbować z miksturą. Sex, brodawki, schody - nic nie pomaga. Czy ten cały koktajl jest bezpieczny? no i czy Martolinko ruszył akcję w Twoim przypadku?

Syneczki drugi raz oleju bym nie wypiła... ruszyło mnie i to niezle na kibelek.. oprocz tego , że byłam już zła, zmęczona, znudzona czekaniem to siedziałam npn stop na toalecie:crazy:
także ja nie polecam

Cześć
My dziś byliśmy na szczepieniu!
Dominik wazy 5340 i ma 64 cm taki z niego juz duży chłopiec. Gdzie jest moje maleństwo???
Prawie nie płakał było tylko jedno małe łe. Pielęgniarki nad nim skakały jakiś 'ty śliczny' a jemu to pasowało hehe
Chyba Wam nie mówiłam ale misiu sie uśmiecha i to jest najpiękniejszy uśmiech świata taki wiecie od ucha do ucha. A dziś jak z Patrykiem zmieniliśmy mu pampersa to sie zaśmiał w głos:-).

Lazurek naprawdę czekasz aż czwartku? Zrób mi ta przyjemność i sikaj na testa :-D:-D:-D

Sowinka jak było u siostry?

Wika zdrowia dla Wojtusia!
No tak Wika jestem sama z chłopcami i wcale nie jest tak strasznie jak myślałam. Fajnie sie rozczarować bo juz byłam pewna ze dom mi brudem zarośnie a dzieci będę szukać pod stosem ubrań do prasowania a na obiad bedzie jajecznica na zmianę z parowką.
Jedynie co to nocki są przerabane bo Pati źle znosi spanie samemu ale mam nadzieję ze z czasem mu to minie

Liv kupe lat! wpadaj częściej
To mówisz ze hodujesz lisa, ja bym go przepedziła

Syneczki na porodowke ale juz!!!
Masz jakieś skurcze? Dzieje sie cokolwiek?

Calogera jak sie czujesz?

Martolinka jak sie samochód sprawuje?

reklama
Syneczki, ja też piłam ten olejek, po pierwsze fujjjjjjjjjjjjjj okropne, a po drugie u mnie nie zadziałał, oprócz wizyty w wc:crazy::rofl2::crazy::rofl2: uparciuch z Marcelinki!!:-D:-D

Lazurek
i jak u Ciebie???

Bunny, fajnie, ze dajesz sobie radę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry