Lazurek
Fanka BB :)
Czesc kobietki :-) Jak Wam weekend mija?
My w srode juz do Polski jedziemy, fajnie, poza 12 godzinami podrozy
Do konca listopada bedziemy juz miec wszystkie papiery potrzebne nam do slubu. Chcielismy oczywiscie koscielny, bylismy u ksiedzy, a on na to, ze tu trzeba najpierw cywilny miec, a potem dopiero moze z nami rozmawiac. Bylismy wczoraj w urzedzie i powiedziano nam, ze jak juz bedzie komplet przetlumaczonych dokumentow to termin bedzie szybciutko
Dobre i to ;-)
My w srode juz do Polski jedziemy, fajnie, poza 12 godzinami podrozy
Do konca listopada bedziemy juz miec wszystkie papiery potrzebne nam do slubu. Chcielismy oczywiscie koscielny, bylismy u ksiedzy, a on na to, ze tu trzeba najpierw cywilny miec, a potem dopiero moze z nami rozmawiac. Bylismy wczoraj w urzedzie i powiedziano nam, ze jak juz bedzie komplet przetlumaczonych dokumentow to termin bedzie szybciutko
Dobre i to ;-)
10 km zajęło mi 60 min. i 51 s.
jak tam przed podróżą spakowana??? Czujesz się na siłach na taką podróż???
dziś jeszcze byłam resztę rzeczy dokupić, ale jeszcze kilka rzeczy zostało, więc na allegro chyba dokupię

Tylko brzuszek mi rosnie, w boki nic nie idzie, zreszta zawsze nawet jak przytylam to w boki nic mi nie szlo ;-) Jem takie porcje jak zawsze, ale troche czesciej ;-)Ciekawe ile mi jeszcze przybedzie do rozwiazania, ufff... :-)