reklama

Mamusie w 2012

Dzień dobry

Sowinka dobrze ze już masz wszystko gotowe. Mi też w ciąży nie pozwalali myć okien ale też nikomu się nie chciało za mnie to zrobić.

Calogera kurcze Ty to masz atrakcje w tej ciąży, obyś już miała spokój do końca.

Katrina my chrzcimy chyba w święta. W przyszłym tygodniu idę do księdza to się dowiem czy można.

My od 7 już nie śpimy. Domi leży na macie i nie przygląda się zabawkom tylko Patrykowi który się wygłupia na łóżku. Idę robić śniadanie bo brzuszek burczy

reklama
Dziewczyny gdzie wywołujecie zdjęcia??? Mam do wywołania około 200 zdjęć i cena wywołania ich z lekka mnie przeraża .

Gdzie Wy jesteście? wstawać śpiochy

Dzien dobry ;-) Super, ze wiecej postow bylo dzis do poczytania :-) Ja sie kompletnie nie wyspalam, odkad Wojtek wstal rano do pracy na 5:00 to ja prawie w ogole nie spalam :no: Zrobilam ostatnie pranie przez wyjazdem, jutro wieczorem znow Polska :-) Wczoraj kupilismy auto, teraz trzeba pozalatwiac formalnosci i gotowe.

katrina wszedzie lepiej jest, tylko w Polsce tak jak wiadomo :dry:
Sowinka dzieki za przepis, przyda sie na pewno :tak:
kwiatuszek zdrowka kochana, wypoczywaj ;-)
martolinka tez jestem ciekawa kto tam w moim brzuszku mieszka :-) Pewnie w styczniu bedzie wiadomo.
wika co sobie sprawilas na zakupach? :-)
calogera obys szybko ta bakterie wyleczyla &&&&&& :tak:
Bunny ale rosnie ten Twoj synek, meeeega :-)

Ja lece mieszkanko ogarniac, jutro zostanie tylko pakowanie walizki :-) Do pozniej Sloneczka ;-)

hej :)

Ja już po ćwiczeniach:tak: tylko, że coś mi się ostatnio nie chce, buuu a tak mi już dobrze szło......

Bunny, na szczęście po szczepieniu spokojnie :) Wojtuś waży 8700 i mierzy 71 cm...

Wywołanie 500 zdjęć 10x15cm Fuji Odbitki po 0,19gr (2802743715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja ostatnio wywoływałam u nich:tak:

Calogera,
&& za szybkie pozbycie sie bakterii!

Sowinka
, fajowo, ze masz juz wszystko gotowe! pamietam, jak ja czekałam na wojtusia, a oon juz m prawie 5 miesiecy!!!!!

Katrina,
ja tak miałam z koszulobodami:szok: zakłAdam w dniu chrztu a one na styk!!!!!

Lazurek
, bezpiecznej drogi do PL! W sumie obkupiłam dzieci, ale sobie też strzeliłam bluzkę i sweter!!!

Ostatnia edycja:
Lazurek szczęśliwej podroży !!!
jaki kupilście samochód???

Wika tak teraz patrzę ile wazy Twoj maluszek i zaczynam myslec ze ja mojego przekarmiam :szok::szok::szok: 1,5 miesiąca dzieli ich a sa prawie identyczni :szok::szok::szok:

Syneczki co tam slychać????
Trina jak tam dzieci???

dziewczynki moze dacie jakies zdjecia w grupie??? Calogera pokaz nam sie !!! Sowinka obiecalaś :tak: wiec czekam

Bunny, 6tyg temu Wojtek ważył 7800, wiec podobnie jak Twój Domiś teraz :)

ale mam dzisiaj zły dzień.... ponad trzy tyg wytrzymałam bez słodyczy, a dzisaij pękłam:-(:-( sietttttttt:wściekła/y::wściekła/y:

Moja wazy troche ponad 8 kg, ale jest cyckowa, a wtedy inaczej sie przybiera :-) Maciek jak mial 10 mies wazyl 10,5 kg, a teraz na bilansie 4 latka 16, wiec duzo nie przybral przez te ponad 3 lata. Szczypiorek jest, a byl klusek do roku, ale on od 3 mies tylko na mm.
a u mnie nic nowego. Nie odzywam sie, bo nie mam czasu. Podczytuje jak mloda podsypia, ale pisac nie mam jak. Moj malz ostatnie 2 tyg wiecej w Gda siedzial niz w Wawie, ja sama z 2 bylam, wiec juz w ogole kota idzie dostac. Teraz troche czuje sie winny i nadrabia. Pomaga jak nigdy i nawet specjalnie nie marudzi, jak to on. I chce zebysmy jechali sobie gdzies na weekend odpoczac. Oferuje sie zajac dzieciakami, a ja mam sie relaksowac w spa w Ciechocinku :-) Przemyslam sprawe, bo oprocz plusow dodatnich sa tez ujemne. 1. Kasa misiu, kasa 2. Wieczory w jednym pokoju z dziecmi idacymi spac o roznej porze, aczkolwiek wczesniej niz my=relaks na maks 3. Podroz przy damie delikatnie mowiac nie kochajacej fotelika 4. Cykorze z mojej strony, jak to wszystko zorganizowac. No i jezeli juz, to wole po swietach. I tyle u mnie w skrocie. A teraz ide spac, bo ostatnio jak zombie chodze, jak M nie ma a ja obsluguje w nocy raz jedno pachole, raz drugie...

Bunny pytałaś , czy Ala siedzi.. jeszcze nie i nie zapowiada się na to . Antek w jej wieku juz siadał i raczkował więc Ala przy bracie to maly leniuszek;-)ma jednak jeszcze czas na to wszystko. Malutka waży teraz prawie 8 kilo- Antak na jej etapie miał 11 kg:cool2:takze moje dzieci są bardzo rózne. Wszyscy wróżyli , ze Antek będzie pulpet a wyrósł an szczupłego chłopaka - 16, 5 kg i 105 cm:tak:
jutro napisze wiecej :)

reklama
Sowinka Mi też w ciąży nie pozwalali myć okien ale też nikomu się nie chciało za mnie to zrobić.
Bunny ja na szczęście mam siostry, które mi pomogą:-D
Sowinka obiecalaś :tak: wiec czekam
Bunny obiecałam, więc proszę:-)
DSC_0380.jpgBrzuszek.jpgBrzuch.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry