katrina115
Potrójna Mama
Izunia - strasznie przykro, że niestety realia sa takie jakie są. Trzymaj się dzielnie!!!!
I myśl pozytywnie. Jestem z Wami.
I myśl pozytywnie. Jestem z Wami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro wracamy do DE, ale Wojtka tata nas odwozi, wiec podroz potrwa niecale 4 godzinki
Napisze wiecej jak juz bede w domku. Caluski dla Was i pozdrowienia :*Izuniu moja mama próbuje mi narzucać różne rzeczy, drwi, krytykuje, chce kontrolować, podejmować za mnie decyzje, niecierpi mojego męża i na każdym kroku daje to do zrozumienia, a nie lubi go, bo jest dla niej w jej mniemaniu konkurecją, a wszystko robi z uśmiechem na ustach lub sycząc, nigdy nie krzyczy.
Jeśli możecie się jakoś oddzielić od babci, to zróbcie to, osobne liczniki byłyby bardzo dobrym pomysłem
Sliczny brzuszek masz 
od jutra zaczynam już 38 tydzień hehe nie wiem kiedy to minęło

już mi coraz ciężej, ale jakoś daję radę, przecież już niewiele zostało -> najgorsze jest to, że spać nie umiem, bo wszystko mnie boli i chodzę spać po północy, bo wtedy już jestem tak zmęczona, że zaraz zasypiam
jeszcze na jedne badania muszę jechać w tygodniu, wizyta 10 grudnia i zobaczymy co to będzie

Dajesz radę jeszcze tak kursować?