reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam się poniedziałkowooooo!!!!!!!!!!!!
Dla kogo kawka i coś słodkiego?
;-)
sfsf.gif

dla mnie,dla mnie paczusia.choc slodyczy to juz powinnam miec doscyc.w piatek upieklam trzy blaszki rogalikow i juz prawie nic nie zostalo:/

heh ciekawe kto to zjadł?

A tak poza tym to zapalam dziś znicz dla wszystkich którzy są w niebie,dla wszystkich aniołków [*]

W Pl jest święta zmarłych a Ja w Uk nie czuję tego,tu się nie obchodzi tego święta bynajmniej się nie spotkałam i prawdopodobnie idę dziś normalnie do pracy ahhh...

Marysia witaj w naszym gronie :tak: ja jak przybyłam miałam sie starać w czerwcu/maju a teraz sie czas skrócił do marca ,nie licze ,że od razu sie uda więc zaczniemy wcześniej.
Przykro mi z powodu choroby maluszka, zdrówka życzę dla niego.

Agnieszko- dziękuje za światełko dla Aniołków.Fajnie ,że macie już rezerwacje.
Ja wczoraj byłam w pracy i potem zaraz prosto do teściów i dziś 3 cmentarze obskoczyliśmy już i wróciliśmy do domku już:tak:Wypróbowałam nowe szpilki i o matko kochana wczoraj jak stawiałam pierwsze kroki to M mówił do mnie choć szybciej staruszko ,albo babinko więc sobie wyobraź jak to wyglądało :-D:-D:-D:-D ,a dziś już jakoś sie nauczyłam w tym chodzić.

reklama
Kobietka no buty to Ty masz superaśneeeeee :-D:-D
Są świetne ale trzeba uważać jak się stawia kroki :tak:
Fajnie że macie zaliczone już święto teraz czekamy na bardziej radosny czas czyli Boże Narodzenie,Wigilia i prezenty :happy::happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry