Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nasza coreczka ma kilka naczyniakow i wlasnie przechodzimy terapie, ktora ma potrwac jakies 6 miesiecy. Mam nadzieje, ze pozbedziemy sie tego jak najszybciej. 
nie było mnie tyle czasu, sama nie wiem czemu
ciągle sie cos dzieje, ciagle w biegu... a jak siadam do kompa to dosłownie na chwilkę.
i oby wszystko zakończyło sie SUKCESEM

Sowinka Kiedy planujecie się wprowadzić?
Sowinka Wlasnie, a kiedy planujecie sie wprowadzic?
), ale nie wiem jak to wszystko się ułoży
dziś mi Wacek napisać, że wynegocjował nową robotę w Austrii prawie 2 razy więcej będą płacić za godzinę, więc super, choć szkoda, że zaś Go nie będzie
ale coś za coś
Witam wszystkich serdecznie.Mam syneczka z stycznia 2012

wybieracie się gdzieś na groby?
byliśmy tylko na dwóch cmentarzach, ale na szczęście pogoda sprzyjała...
i wpółczuję tych przebytych chorób

Mezus dzis na 5 godzinek do pracy jeszcze smiga, a potem weekend i caly przyszly tydzien urlop :-) Spedzimy wiecej czasu razem, ciesze sie bardzo. 
Wspolczuje chorobska w domu. Ja tez mialam kryzys z migdalami, ale jakos poradzilam sobie bez lekarza ;-)
Gratulacje dla Paulinki :-) U nas pogoda tez do bani. Ciagle deszczowo i zimno. Pewnie niebawem spadnie snieg
A czy Wy smarowalyscie czyms dzialeska Waszych pociech???
Nie jest wymarzona, ale jednak pieniadze sie przydadza, wiadomo. Jestem umowiona z 3 rodzinami i bede do nich chodzic na sprzatanko. Ciesze sie, bo dobrze mozna zarobic (na czarno rzecz jasna) ;-)