agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
maron a co oznacza zawyżony wynik prolaktyny?
jakiego typu leczenie będziesz musiała podjąć?
jakiego typu leczenie będziesz musiała podjąć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wika hej
Jak żyjesz w Nowym Roku?
Witajcie,
jestem mama z listopada 2009. Mamy z mezem nowe postanowienie noworoczne- miec dzidzie na wiosne 2012 . Więc w wakacje rozpoczynamy starania. Z Antkiem udało się za drugim razem. Moze teraz sie tez tak uda![]()
Witaj martolinka! Czyli mamy podobne zamiary i nawet dzieciaczki w podobnym wieku:-)
Jutro jade zrobic Miloszkowi ponowne badania i zobaczymy czy nadal nie moze jesc glutenu... a w srode szczepionka...
Ogolnie troche nudzi mi sie w domu, chcialabym ten czas jakos na maxa wykorzystac ale nie mam mozliwosci. Mieszkam z tatem, maz wciaz w trasie, Miloszek zazwyczaj jest grzeczny i mam mnostwo czasu dla siebie jak bawi sie sam.... Do pracy nie mam jak isc bo raz ze jestem na wychowawczym a zatrudnienie 0 200km ode mnie(przeprowadzilam sie) to nie mialabym z kim dziecka zostawic, zlobek odpada bo mieszkam na wsi i nie mialabym jak zorganizowac dowozenia a poza tym szkoda mi jeszcze zostawiac malego. Taka praca na pol etatu by sie przydala albo cokolwiek