Bylam dzis u mojej ginekolog. Prolaktyna oczywiscie ja zmartwila, jedynie po obciazeniu jest ok. Przepisala mi ten nieszczesny Bromergon, ktory mam brac przez miesiac, pozniej na dwa dni przerwac kuracje, w tym czasie zrobic znow prolaktyne, po czym znow miesieczna kuracja bez wzgledu na wynik prl (tym razem bez obciazenia
). Powiedzial, ze przy tak zawyzonej prl istnieje podejrzenie mikrogruczolaka, ktorego poki co (jakby co
) bedziemy zwalczac tym lekiem. Ogolnie nastawienie tej babki jest super
Pytala tez jakiej antykoncepcji uzywamy, gdy jej powiedzialam, ze met. naturalne, przepisala tez folik
lub jak chcemy to stosowanie skuteczniejszych metod
Pytala tez jakiej antykoncepcji uzywamy, gdy jej powiedzialam, ze met. naturalne, przepisala tez folik
Ależ ten czas leci! Ja od wczoraj biorę Feminatal, poza tym tez od wczoraj przeszłam na dietę - oj tak, to sie mi bardzo przyda - za 2 tygodnie idę do ginekologa bo ma sprawdzić jak tam wyglada sprawa z moją nadżerką (po ciąży mi się mała zrobiła, najpierw czekaliśmy że może się sama cofnie, ale sie nie udało, potem miałam raz wymrażaną, wyraźnie się zmniejszyła, potem 3 tygodnie brałam Cicatrydynę, a teraz kontrola czy mrozimy raz jeszcze czy juz jest ok) - no a potem juz tylko czekamy na maj :-)