agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Patrycja kciuki za staranka zaciśnięte i powodzenia
&&&

Pozdrawiam
&&&
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny.
Ja odstawilam tabsy w listopadzie i jak na razie widze ze libido powoli wzrasta:-) bo tak to dol okropny byl. Jeszcze tylko zeby ta suchosc pochwy minela bo sie wykoncze z zelami. U mnie pod katem ginekologicznym narazie wszystko ok, po porodzie mialam mala nadzerke ale juz znikla, cytologia ok, zadnych torbieli( o dziwo- bo odkad zaczelam chodzic do gina czyli od 17lat to wciaz torbiel) wiec jakby co to jestem w miare przyszykowana na staranka
a tyle czytalam o skutkach ubocznych. Mnie roznosi energia. Dziewczyny my byc moze starania zaczniemy od kwietnia/maja juz a nie od konca 2011 ;-) jeszzce sie okaze :-)Ja tez uwielbiam karmić! Dlatego dalej mojego Stasia karmię - co prawda tylko raz dziennie (w nocy), ale jednak :-) A witaminy i kwas foliowy czerpię z Feminatalu :-)Byłam u ginki i nadżerka nadal jest, ale mam się nią nie przejmować i zachodzić w ciąże)))) Z tym, że przed starankami muszę odstawić Igora od cyca, a co będzie bardzo trudne..... DLA MNIE, bo ja kocham karmić!!!! Dziewczyny powiedzcie mi jaką dawkę FOLIKU bierze się przed starankami??? Bo ja biorę nadal witaminy dla karmiących i tam jest kwas foliowy- ale w dawce 800ug, a coś mi się wydaje, że dla starających się jest 400!!!
Ja tez uwielbiam karmić! Dlatego dalej mojego Stasia karmię - co prawda tylko raz dziennie (w nocy), ale jednak :-) A witaminy i kwas foliowy czerpię z Feminatalu :-)
:-)