agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
Wpadłam życzyć wam miłego dnia:0*
Pozdrawiam was wszystkie!!

Wpadłam życzyć wam miłego dnia:0*
Pozdrawiam was wszystkie!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale polozyli mnie i kluli w reke, ja zdziwiona ze niunia jest a krocze mnie nie boli i mowie do poloznej zeby pozwolila mi zadzwonic chociaz do meza, i pytam ja- a co wogole mam i jakie wymiary- ona ze syna awymiarow nie zna. To dzwonie do meza i mowie- kochanie juz urodzilam, mamy syna. A on- syna??? łe...... i sie rozłączył
co za sen ha ha
w snach własnie lubie to, że są strasznie abstrakcyjne, a póki się spi to wydaje sie to wszystko takie normalne
Mi sie kiedys śniło, że rosjanie zaatakowali miejscowośc w której trzymałam konia, jedynym sposobem, zeby przezyć było trzymanie przy ustach pieluch tetrowych nasączonej herbatą - a przy okazji w powietrzu latały takie duże bańki mydlane w których byli uwiezieni ludzie - no i jeszcze takie gumowe latające kamery przyczepiały sie wszystkim do głów, a konno jeździło się w basenie
Dziś z kolei miałam jakiś kretyński sen (już nie pamietam o czym), ale obudziłam się strasznie zła na Męża ;-) Chyba musiał zbroić 
syna??? łe...... i sie rozłączył

nic ambitnego, wplace raty za kredyty, zaplace kosmiczny rachunek za prad, splace inne rachunki i bede myslec o kolejnej wyplaciepoopowiadaj co zrobisz z ta wyplata

i bedziecie mogly o innych fajnych rzeczach myslec
. Musze w koncu rozebrac choinke, zrobic pranie, poprasowac itd. Nie chce mi sie.