reklama

Mamusie w 2012

Wika najważniejsze że teraz jest już ok.
Lecz faktycznie trzeba skorzystać z opinii pediatry aby uniknąć takich sytuacji.
Mówisz zaczynacie działać od kwietnia super,już dopisałam Ciebie do listy:)

Listę wkleję w weekend więc będziecie mogli obserwować i kibicować:)

reklama
Witajcie !!!
Do mnie dziś też przyjeżdża koleżanka. Ja juz tez obiad zrobiłam - piers z makaronem i mascarpone :)
Antek śpi, kot śpi. Zaglądam do Was , ale zaraz teź muszę coś pożytecznego zrobić :)

Też ostatnio chodzę spać późno, nawet bardzo późno!!!! Igorek już dobrze. W niedzielę jak dostał ten zastrzyk to wszystko wróciło do nnormy. Ale stracha się najadłam niezłego :(( No i niestety musimy sie pożegnać z nabiałem. W przyszłym tyg idę do pediatry pogadać co dalej, bo nie wiem czy jak go odstawię od cyca to może być całkowicie bezmlecznie.
No i M. zakomunikował mi wczoraj ze od kwietnia bierzemy sie za robienie córeczki :) Możesz mnie wpisać na listę :)))
Edit: Lecę narazie, bo o 10.00 zaczynam dyżur feryjny
Miłęgo dnia :)

Nie umiem cytowac:-( ale wika napisz czemu musisz odstawic nabial.... czy maly ma na cos uczulenie?

O, widze ze jednak umiem:-)

Ja robie gulasz dzisiaj

Nie umiem cytowac:-( ale wika napisz czemu musisz odstawic nabial.... czy maly ma na cos uczulenie?

O, widze ze jednak umiem:-)

Ja robie gulasz dzisiaj

W niedzielę dałam Małemy kilka łyżeczek jogurtu naturallnego. W momencie dostał okropnego kataru, po killku chwilach całe ciało miał w czerwone place z białymi krostkami!!! Drapał się okropnie! I co najgorsze katar lał się ciurkiem i przytykał mu nosek i przez to nie mógł oddychać :(( Wylądowaliśmy w szpitalu i Igor dostał zastrzyk na znieczulenie. I to napewno było od jogurtu bo nic nowego w niedizelę nie jadł....
Jak mu smarowałam chlebek masłem to go w momencie wysypywało na buzi. My jesteśmy cały czas na cycku, ale próbowałam mu dać kilka razy mleko mod i nim wymiotował!!!!!!!!!! Tak więc napewno ma uczulenie na mleko. W przyszłym tyg idę do pediarty z nim..

To moze ma skaze bialkowa? uczulenie na bialko mleka krowiego? Moj Miloszek tez ma tylko ze u niego zostalo to stwierdzone jak mial 5miesiecy, wtedy tez co podalam mu mleko to od razu caly w plamach. Do teraz nie moze ani deka, nawet czekoladki czy czegos pochodnego...
Dziwne ze w szpitalu od razu go nie zdiagnozowali....

Widze, ze wszystkie laski zapracowane, no no

Takie smakowite kaski robicie a ja nie mam koncepcji na obiad. Pewnie jakas rybe wrzuce do zoladka. Jak mam tylko dla siebie robic obiad to jestem leniwa.

wika8 -
To moze ma skaze bialkowa?

to by bylo bardzo mozliwe. Ja mam skaze bialkowa od dziecinstwa i u mnie wlasnie tak to wyglada do tej pory. Jak cos niewlasciwego zjem, cala w krostach, czerwona, wszystko mnie swedzi i cholery dostaje:sorry2:

Heh ale mi sie chce seksu:-) dobrze ze mezus wpadnie na 2 dni to go zgwalce:-) libido mi poszlo w gore po odstawieniu anty... wczesniej to byla masakra:-(

reklama
Julia też miała skazę przez 10 mesięcy, od 4 tyg. dopiero je produkty mleczne.

Ja dzisiaj serwuję bardzo dietetycznie, schaboszczak, góra kartofli i mizeria :-D

lelek kurcze nie zazdoszczę Ci, ja dostaję kręćka jak M później z roboty wraca a co dopiero na odległość....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry