reklama

Mamusie w 2012

o jej laski znowu jak po ogień byłam ze sobą dziś u lekarza bo mnie kaszel dusił narazie nie mam antybiotyku walcze z syropkiem i jakimiś tabletami , bo pani dr powiedziała ,że nie ma co od razu antybiotykiem faszerować chyba ,że przyjdzie gorączka i silniejszy kaszel to wtedy mam przyjść
więc wpadam powiedzieć cześć Kama bo odczytałam ,a chyba sie nie poznałyśmy ;-):tak:witaj kochana.
Nie dziękuję za życzenia zdrowia co by nie zapeszyć:tak:

reklama
Hej dziewczynki!
Jak na razie @ się nie pojawiła:-( (jak brałam tabsy to akurat dzisiaj by była), ale coraz bardziej jestem rozdrażniona i mam pobolewania, takie raczej napięcie w podbrzuszu jakby miała przyjść- czy tóraś z was tak miała po odstawieniu tabletek? I jak długo musiałyście czekać na @? Będę wdzięczna za wszelkie info.- no cóż na razie nie panikuję, czytałam, że po odstawieniu to jest norma, że się spóźnia, mam nadzieję, że u mnie szybko się ureguluje. Dlatego nie podaję jeszcze daty rozpoczęcia staranek.

Kiedyś chciałam bardzo mieć kotka, ale nie mogę mieć jednak zwierząt, bo za bardzo się przywiązuję, a jakby cos się stało, to ciężko mi by było.
Lavastrid- a mi się twój sczurek podoba- jest naprawdę słodki!!!:-)

Agnieszka- widzisz jak to u mnie wygląda (napisałam wyżej), więc podam ci datę staranek jak coś już u mnie "ruszy",ok?

Pozdrawiam was cieplutko, miłego wieczorku!

Kobietka dziękuję za miłe powitanie :-)
Mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku.

Isana ja co prawda byłam na plastrach, i też dostałam w terminie.

Lelek ja też to samo pomyślałam.

Dzisiaj na cały dzień przyjeżdża moja przyjaciółka, strasznie dawno się nie widziałysmy, więc pewnie wejdę dopiero wieczorem.

Miłego Dnia.

Dzień dobry wszystkim:)

Ja już od 7mej na nogach,kurczak z warzywami się piecze,kawka gorąca zrobiona więc Ja do was:)

Isana spoko jak podejmiesz decyzję w spr.staranek to ślij pw:)

kaamaa życzę miłych odwiedzin przyjaciółki:)

livastrid ale fotka:)

Hej :)
Nie dałam rady już wczoraj wejść, bo miałąm trochę papierkowej roboty na dzisiaj do zrobienia ..

Agnieszka ale jesteś zwinna kobieta!!!! Kurczak zrobiony już o 8!! A ja nie mam koncepcji na dzisiejszy obiad...
Isana- spokojnie, może się tak zdrzyć, ze @@@ się opóźni.. w końcu przez jakiś czas byłaś na hormonach musi minąć trochę czasu zanim to wszytsko wróći do normy. Alę będzie dobrze:)
Livastrid- też mam awersję do szczurków i myszek, bleeeeeeee i też nie wiem z czego to wynika!!!
Kobietka zdrówka dla Ciebie

Wika ale żebyś nie myślała że Ja tak co dziennie :-D
ojjj nie :no: tylko od święta :tak::-D
Nie chciało mi się wstać ale wstałam,ciężko było tym bardziej że położyłam się po północy.

A jak Igorek?

Livastrid cudny szczurek :-) ja kocham wszystkie zwierzaczki i kazde bym przygarnela :-)
isana powodzenia
Ja dzis wstalam z mezem o 6.00 ;-) zaraz zabieram sie za praktyki, pozniej za moja mgr ;-)piekny dzien dzis mamy

reklama
Też ostatnio chodzę spać późno, nawet bardzo późno!!!! Igorek już dobrze. W niedzielę jak dostał ten zastrzyk to wszystko wróciło do nnormy. Ale stracha się najadłam niezłego :(( No i niestety musimy sie pożegnać z nabiałem. W przyszłym tyg idę do pediatry pogadać co dalej, bo nie wiem czy jak go odstawię od cyca to może być całkowicie bezmlecznie.
No i M. zakomunikował mi wczoraj ze od kwietnia bierzemy sie za robienie córeczki :) Możesz mnie wpisać na listę :)))
Edit: Lecę narazie, bo o 10.00 zaczynam dyżur feryjny
Miłęgo dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry