reklama

Mamusie w 2012

Zdrówka dla Miłoszka!!!!
Antek na szczescie zdrowy. Jeszcze spi a ja z niecierpliowscia czekam az sie ruszymy na spacer :)
kamaa masz jednego kotka? My mamy tylko Myszkina - rozpieszczczonego 4 letniego kocura :)

reklama
Dzien dobry,
widze, ze party udane bylo:tak:

Lelek, niech Ci maluch zdrowieje szybko

U mnie weekendowa sinusoida. Poczatek byl mily, sobota tragiczna, bo mi maz robil sceny zazdrosci i jakies wyrzuty psujac mi doszczetnie humor a niedzela juz spokojna byla, tylko troche zabiegana bylam. Trzeba bylo zrobic to, co przez caly tydzien sobie nagromadzilam:sorry2:

W ogole czuje sie tak jakby walec po mnie przejechal. A dzis od rana male przyjemnosci fundowalam dziecku, bo mala szczepienie miala.

Tak jednego sierściucha , leniwą 6 letnią kotkę, którą M nazywa Czesiek :-D
Dobre, kotka Czesiek:-D
Ja sie chwalic nie bede jakie mam zwierzatka, bo wiekszosc jak je widzi to krzyczy:laugh2:

Milego dnia

Livastrid podziwiam. U mnie w bloku mieszka pan z dwoma szczurami. Jak tylko wsiada do windy ja natychmiast wychodze. Panicznie boję się myszy i szczurów. Jest to absurdalny lęk , ale nie potrafię się jego pozbyć za nic.
livastrid była kiedyś taka piosenka " Bo z dziewczynami nigdy nie wiem sie, czasem dobrze jest , a czasem źle..." jakoś tak. Z facetami to widac tez tak jest. Mój nie przejawia zadnych oznak zazdrosci , bo jak to twierdzi ufam Ci..a mi czasem tego brakuje , tym bardziej , ze zazdrosnica jestem okropna :)

reklama
no normalnie, zawsze mialam gryzonie, lubie jak przychodza do mnie i spia mi na kolanach;-)

w piwnicy mam jeszcze myszy, ale polne, te przed zima sie schowaly

wielki szacunek dla Ciebie,jestem pełna podziwu na prawdę :tak::tak:

Ja tak jak martolinka panicznie boję się myszy i szczurów i na dodatek węży bleee :szok: i ciekam gdzie pieprz rośnie jak widzę te gryzonie :tak::tak::tak:

No nic dziewczyny życzę wam miłego dnia i dużo słoneczka:)
Ja zbieram się do pracy!
Baj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry