Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mama Sówka- też "zapisuję sie" na luty 2012 - teraz tylko trzeba trzymać kciuki i może sie uda
![]()

MAMA SOWKA witajFajnego masz tego synka:-)

No dziewczyny, Phoenix i MamoSowko, jak chcecie dzieciaczki z lutego, to w maju przyszlego roku wypadaloby zaciazyc;-)

A jutro mam wielkie zaliczenie i muszę się uczyć.

o 22:00 przebudził się z wielkim płaczem, że nie dało się Go uspokoić, biorę Go na ręce i zaś wielki rzyg

jak Go przebierałam to strasznie płakał i się prężył, ale potem jak Go położyłam na naszym łóżku od razu zasnął

próbowałam Go chyba z 10 razy przenosić do łóżeczka, ale za każdym razem był mega płacz, więc dziś spał z nami w łóżku

ehhh nie wiem od czego to, ale dziś nie dam mu kaszki i zobaczymy czy to od niej

Agnieszka fajowy avatarek ,jak tam urlopie ???

AGNIESZKO każdymarzy o urlopie a ty o pracy![]()
KrolowaFal planujemy tak w przyszłym roku w maju ale coraz częściej z mężem rozmawiamy o tym żeby zaraz po nowym roku rozpocząć starania normalnie ostatnio tak mnie wzięło na dzidzie że oglądam się za każdym wózkiem w sklepach zachwycam się ubrankami![]()