reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

AGNIESZKO no racja.

A ja posprzatalam caly domek i zaraz zmykam robic sernik. Straszna mnie ochota na sernik naszla. :tak: Moj Artek zaraz jedzie do pracy na nocke, potem od razu do nowego domku wykanczac tam rozne rzeczy. ;-) A ja nie moge, bo "nie moge sie przemeczac":wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny
A mnie przesladuja ;-) kobiety w ciazy gdzie sie nie ruszę kobieta z brzuszkiem :tak: A zagladanie do wozkow to mam razem z moimi M mamy to samo choc moj M dużo wczesniej dojrzał do ojcostwa bo ja zawsze zwlekałam i mowiłam ze jeszcze jestem nie gotowa :no: ale przełom nastąpił po 30 troche pozno ale wole byc swiadoma macierzynstwa , a nie miec dziecko bo tak trzeba:szok:
Jak u Was dziewczyny macie jakies plany na weekend?????
Motylek widze , ze niedługo masz przeprowadzke kupisliscie domek ??
Mama sówki jak tam dzis toj Bartuś?
Królowa fal powodzenia na egzaminie i jak nauka cos cie pobudziło oprocz kawy ? mi tez ciezko jest sie zmobilizowac do nauki ja to tłumacze sobie ,ze juz z wiekiem wszystko przychodzi trudniej :tak:
Agnieszka jak tam w pracy pewnie ciezko było wrocic do pracy po urlopie ?
Paulina tak jak piszesz zostało nam tylko sie uzbroic w cierpliwosc i byc dobrej mysli :tak:
Misia co u Ciebie ???
Pozdrawiam reszte dziewczyn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc,
Agnieszka, mam takie same wrazenia jak i Ty odnosnie powrotu do pracy. Za dlugi urlop rowniez sie nudzi:-D
A ja dzisiaj mialam nawet malo stresujacy dzien w pracy, szefunio pozwolil bysmy wszyscy ogladali mecz Niemcow i zamowili pizze do tego:-). Takie dni pracy moge miec codziennie:-D

Czesc,
Agnieszka, mam takie same wrazenia jak i Ty odnosnie powrotu do pracy. Za dlugi urlop rowniez sie nudzi:-D
A ja dzisiaj mialam nawet malo stresujacy dzien w pracy, szefunio pozwolil bysmy wszyscy ogladali mecz Niemcow i zamowili pizze do tego:-). Takie dni pracy moge miec codziennie:-D
Aga to tylko Ci życzyc aby Niemcy grali codziennie ;-)

Witam. Ja w przerwie w nauce. Strasznie ciezko mi idzie ale jakos przezyje. Fleur dzieki za dobre slowa. Ja tez mam nadzieje ze dobrze mi pojdzie. Z tego przedmiotu bede sie cieszyc z samego zaliczenia. No ale zobaczymy. Trzymajcie sie dziewczynki!!!

Witam. Ja w przerwie w nauce. Strasznie ciezko mi idzie ale jakos przezyje. Fleur dzieki za dobre slowa. Ja tez mam nadzieje ze dobrze mi pojdzie. Z tego przedmiotu bede sie cieszyc z samego zaliczenia. No ale zobaczymy. Trzymajcie sie dziewczynki!!!
Zobaczysz bedzie dobrze kiedy masz egzamin jutro ? czasami dobrze jest zrobic przerwe i troche odzipnąć od nauki

KrolowaFal - trzymam kciuki za zaliczenie (pamiętam, że im wyzszy rok studiów tym bardziej zalezy na zaliczeniu, a mniej na ocenie - przynajmniej u mnie tak było, chyba że akurat przedmiot trafiał w zainteresowania ;-)) - musi byc dobrze :-)
motylek1135 - no z tym "nie mogę się przemęczać" to masz fajnie :-D Korzystaj ile wlezie! Pamiętam jak targowałam się z Mężem, że mogę dłużej kosić trawę niż 5 minut (strasznie lubię kosiarki spalinowe ;-)) - i nawet czasem pozwalał kosić 10 minut ;-D Jak bylimy na spacerze to tez tak, żebym sie nie przemęczyła. A potem przychodzi koniec ciąży i stara sie właśnie przemęczyć, żeby urodzić szybciej - o iluz różnych sposobach na przyspiezenie porodu słyszałam! ;-)
Mama Sówka:) - Synuś charakterny i wie czego chce :-D Kto by chciał sam spać jak widzi, że Rodzice śpią obok? ;-) Ale i tak podziwiam za wytrwałość z tym odkładaniem 10 razy do łóżeczka - ja zazwyczaj pasuje po 2 razach :sorry: Na szczęście nie zdarza się to często..

Cześć dziewczyny u mnie też dzień w pracy. Teraz kilka dni urlopu bo 23.06 obrona magisterki.
KrólowaFal i Fleur powodzenia na egazminie świetnie was rozumiem.
motylek1135 dbaj o siebie kochana nikt tak o Ciebie nie zadba jak TY sama
Te całe mistrzostwa to dobra okazja żeby się troche polenić Panowie wybaczą nam wszystko byleby mogli oglądać mecz :-)

FLEUR tak:tak:

PHOENIX ja akurat trawy kosic nie moge, bo jestem uczulona na skoszona trawe. Ale troche bym tak w szawkach poukladala, ale oczywiscie "nie, bo nie moge sie przemeczac". Kazdy mnie traktuje jak niewiadomo jak chora. Z jednej strony dobrze, bo moge sie byczyc ile wlezie.:-D

EWUL no racja;-)

reklama
Motylek to fajnie sie Wam w tym roku złożyło kupno domu i dzidzia super .
Ewula ja juz egzamin mam za soba jakis miesiac temu odebrałam certyfikat wiec jest:cool2: planuje od wrzesnia zaczac znow ale nie wiem czy mi sie uda . Dobrze ,ze masz urlop i powodzenia na obronie
Phoenix to fajne miałas z ta kosiarka ;-) no i te wyliczenia czasowe ale przynajmniej widac ,ze mąż troskliwy .
Ja znikam dobrej nocy dziewczyny

Do góry