• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Jedyny plus tego ze lzej go nosic:-D

Dzis zrobilam mu specjalne pyzy i dalam mu jedna do reki zeby zjadl a on myslal ze to pilka i rzucil o ziemie i czekal az sie odbije do gory:-D:-D

kaamaa prosze dla Ciebie tez kawalek lakocia:-)

reklama
Jedyny plus tego ze lzej go nosic:-D

Dzis zrobilam mu specjalne pyzy i dalam mu jedna do reki zeby zjadl a on myslal ze to pilka i rzucil o ziemie i czekal az sie odbije do gory:-D:-D

kaamaa prosze dla Ciebie tez kawalek lakocia:-)

Ale się uśmiałam :-D
Masz pomysłowego synka, no i bardzo pojętny, zapamiętał że piłka jest okrągła i się odbija.

tak:) ostatnio tez tak zrobil z jajkiem, maz ugotowal na twardo,polozyl na stole i obieral a maly podszedl chycnal za jajo, mowi BAM i o podloge:)

ladne kwiatki, juliana z pracy klika:-pchyba masz poblazliwego pracodawce, no chyba ze sama sobie szefem jestes:blink:

Lelek
, pewnie Milosz chcial tacie pokazac jak sie szybciej jajo obiera:-D

kaamaa Ty mi smaka narobilas z tymi pulpetami. Moze jutro cos takiego zrobie. Po dwoch dniach barszczu przyszla tradycyjnie kolej na fisza

Ee wstawanie o 6 mi nie sluzy czuje sie tak, jakby to juz 22 byla. Dobrze, ze wszystko zrobilam, co chcialam zrobic, ale zwale mam dzisiaj :rolleyes2:

Witam!:-)
Ale się rozkręcacie dziewczyny z pisaniem!:szok: Ale to dobrze...:-) Ja dzisiaj trochę wcześniej po pracy to sobie usiadłam do kompa zobaczyć co na bb
Aga- nie martw się proszę, wizyta u ginka to naprawdę nic strasznego...;-) No chyba, że podejrzewasz u siebie jakiś problem?
Livastrid- gratulacje dla małej za pierwszą przespana noc!
Maron- kciukasy żeby @ przyszła (wiem jakie to dla ciebie ważne- sama z niecierpliwością czekałam na pirwszą @ po tabletkach)
Lelek- dobrze, że masz już kwas foliowy... Tylko nie zapomnij go brać codziennie...:-D:tak: Mała rada: najlepiej zaraz po większym posiłku (obiad, kolacja), bo inaczej może być ci trochę niedobrze.
Aha, to ja też poroszę kawałek ciasta, chociaż wątpię, że cokolwiek zostało... tyle dziewczyn musiałaś obdzielić... Ale ja też jestem łasuch!:-D
Juliana- a dlaczego nie możesz się starać wczesniej? Sorki,jeśli już o tym pisałaś...

A co do naleśników, to ja chcę zrobić jutro- z twarożkiem i owocami- pyyycha! Widzę, że mamy dosyć podobne apetyty, dziewczyny...;-)

Isana a to nie wiedzialam ze tak najlepiej brac. Dzis juz wzielam wiec 1 dzien do przodu:-)

nalesniki... a moze i ja zrobie?

a ciasta ;-)kawalek jest to i dla Ciebie wystarczy

Heh...
Jutro wieczorem jak wszystko bedzie dobrze to mężu przyjedzie.
Odwale sie w ten gorset co kupilam, pomaluje pazury i bede kochana zona:):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry