phoenix
Fanka BB :)
Olaboga, jesteście Wielkie! Tyle postów od mojego ostatniego pobytu, że az mam problem z doczytaniem wszystkiego - o spamiętaniu już nie wspomnę ;-) Ale ze było o słodyczach to ja też dopisze się do klubu tych, co je lubią - nawet bardzo
Choć powinnam być na diecie to jakos tak mi to nie idzie i cały czas wmawiam sobie, że "od jutra" ;-) Ale cóż, żyje się raz! :-)
Wszystkim leczącym się dziewczynom życzę jak najmniej kontaktu ze służbą zdrowia! :-)
A co do zakupów - ja jestem chyba taką prawdziwą zakupoholiczką - przy czym głównie kupuję w Stanach [zwłaszcza mowa tu o rzeczach dla Stasia - no i w ilościach prawie hurtowych] - jakość rzeczy jest fajniejsza, a łącznie z wysyłką wychodzi to tyle samo (jak nie mniej!) ile wydałabym w Polsce
Ale prawda prawdą, że za żadne skarby nie mogłabym przyznać się mojemu kochanemu Męzowi ile pieniążków schodzi na zakupy, bo by na zawał padł ;-)
No i jeszcze jedne zakupy ostatnio mnie wciągnęły (az wstyd przyznać
) - CIĄŻOWE ;-) W sumie to w ciagu ostatnich 2 miesięcy kupiłam chyba z 4 pary spodni ciążowych, kilka bluzeczek, 2 bluzy, 2 sweterki, 4 biustonosze do karmienia i płaszczyk ciążowy - ale na swoją obronę staram się wszystko kupować na wyprzedażach
Jak będę miała więcej luzu to mam zamiar też zrobić rozeznanie na allegro, bo można tam wyhaczyc cuda w bardzo przystepnych cenach 
Choć powinnam być na diecie to jakos tak mi to nie idzie i cały czas wmawiam sobie, że "od jutra" ;-) Ale cóż, żyje się raz! :-)Wszystkim leczącym się dziewczynom życzę jak najmniej kontaktu ze służbą zdrowia! :-)
A co do zakupów - ja jestem chyba taką prawdziwą zakupoholiczką - przy czym głównie kupuję w Stanach [zwłaszcza mowa tu o rzeczach dla Stasia - no i w ilościach prawie hurtowych] - jakość rzeczy jest fajniejsza, a łącznie z wysyłką wychodzi to tyle samo (jak nie mniej!) ile wydałabym w Polsce
Ale prawda prawdą, że za żadne skarby nie mogłabym przyznać się mojemu kochanemu Męzowi ile pieniążków schodzi na zakupy, bo by na zawał padł ;-) No i jeszcze jedne zakupy ostatnio mnie wciągnęły (az wstyd przyznać
) - CIĄŻOWE ;-) W sumie to w ciagu ostatnich 2 miesięcy kupiłam chyba z 4 pary spodni ciążowych, kilka bluzeczek, 2 bluzy, 2 sweterki, 4 biustonosze do karmienia i płaszczyk ciążowy - ale na swoją obronę staram się wszystko kupować na wyprzedażach
Jak będę miała więcej luzu to mam zamiar też zrobić rozeznanie na allegro, bo można tam wyhaczyc cuda w bardzo przystepnych cenach