• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Ja tez podgrzewam sobie futro laptopem:-p bo dunga dunga dzis nie bedzie:-p;-)

a chatka wziela sie od naszego znajomego co to w finlandii mieszka i on obok domu ma taka chatke. Pytam sie "po co wam taki maly domek z materacem". A on ze to chatka kopulatka:eek::laugh2:

reklama
Lelek szkoda że napisałaś na zamk. ale rozumiem że nie chcesz tutaj o tym pisać.
Trzymaj się dzielnie! masz dla kogo!

Livastrid
ja nie lubię jak mi lapek futro podgrzewa, wolę coś innego w tym miejscu :-D

Napewno nie dam rady nadgonic i co jak i u kogo ale postaram sie pisac i czytac co u was i moze w koncu polapie:)
a teraz troche o mnie
Mam 22 lata, od 1,5 roku jestem szczesliwa mezatka, zaraz po slubie zaszlam w ciaze;) bardzo sie cieszylam chociaz nie bylo to planowane. W czerwcu urodzilam chlopczyka, Kacpra (3 kg, 51 cm) przez CC. Co nie bylo planowane, ale niestety dostalam krwotoku, byl to 39 tydzien i liczylo sie tylko zdrowko mojej dzidzi. Wiec mogli ze mna robic co chcieli byle maly byl zdrowy. I tak tez sie stalo maly dostal 10 pkt. Obstawiam ze drugie dziecko jednak tez przyjdzie na swiat przez CC. Na badaniach w szpitalu wyszlo ze mam zwezona miednice, lekarz powiedzial ze dobrze wyszlo z ta cesarka bo i tak ciezko byloby mi urodzic. Teraz Kacper jest wesolym, zdrowym chlopcem. Nadal czekamy na zabki bo niestety jeszcze ich nie mamy. hmm tyle o mnie. Mam nadzieje ze z radoscia bede mogla dzielic z wami moje starania o druga ciaze, przyznam ze bardzo bym chciala dziewczynke, ale oczywiscie jak bedzie chlopiec tez bede bardzo sie cieszyc. Co do imion to dla dziewczynki bedzie na sto procent Malwina a dla synka Bartosz. pozdrawiam

reklama
Dziewczyny, jesteście niesamowite! Ale się uśmiałam z tym futrem!:-D:-D:-D Ja to nie potrafię w ten sposób, serio, laptopa zasze trzymam na stole/stoliku- może ze mną cos nie tak, jak myślicie?:zawstydzona/y:;-):-D:-D:-p
Lelek- fajnie, że się odezwałaś, tulę mocno! Zaraz wejdę na zamkn. to doczytam.
Aga- miłej nocki! I zaglądaj tu jak najczęściej.:tak:
Livastrid- "chatka kopulatka" niezłe... haha...:-D:-D:rofl2: fajnych masz znajomych...
Natalia- witaj na naszym wąteczku! Czuj się jak u siebie i pisz często! Z czasem się połapiesz.:tak:
Zazdrodzczę ci, taka młodziutka a już masz synka i teraz planujesz drugie dziecko... ja w twoim wieku w ogóle jeszcze nie myślałam, nawet o małżeństwie, a co dopiero o dziaciach, ja wtedy szlałam po klubach i tak właśnie poznałam swojego M.:-) To kiedy zaczynasz staranka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry