• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Dzisiejsze laczenie mam z roboty.....Helloooooooooooooo wszystkim staraczkom.:-)
Temp. -13 Wroclaw Cityyyyyyyyy.Zgestnial mi olej w silniku i mialam problemy z wyjazdem do roboty.Poza tym skrobalam szyby na zewnatrz i w srodku az mi sniezek na kolana pruszyl.Taka mam fure ,ze hej!!

reklama
Spoko juliana, teraz to nawet wypasione fury trzeba skrobac wiec pociesz sie tym, ze kto ma ekstra auto a nie ma garazu to jest tragedia taka sama jakby mial Fiat126p:-D

u mnie na podworku stoi wiecej aut niz kierowcow i bijemy sie o garaze. Kiedys tato zrobil mi wiate ale jak chwilowo tu nie mieszkalam to bratowa mi ja zajela i teraz parkuje pod chmurka, wiec skrobanie zima nieuniknione:wściekła/y:

A w miare. na dwor nosa nie wychylam i nawet nie wiem co sie dzieje tam bo okna cale pozamarzaly:szok:

gizmo zasypia, jemu obiad ugotowalam a nam podszykowalam, w sumie to tylko pyry wstawic do gotowania i schaboszczaki usmazyc.

Pozniej jak sie oderwe od BB to wstawie pranie;-) a jak mnie nie puscicie to jutro:-D

witaj kama, livastrid!

livastrid
u mnie te czasy juz minely bo ancymon zlazi z lozka i lezie gdzie chce:-D:-D

juliana
najwazniejsze zeby dziecko zjadlo a reszta mnie nie interesuje:-D jak to mowia -z glodu jeszcze nikt sie nie zesr.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry