• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
...jestem,musiałam dom ogarnąć i pazurki pomalować co by ładnie wyglądały ;-)
temperatura u mnie jak na razie bez zmian +4 ale ma dojść podobno do +7 ale uwaga uwaga w czwartek mam mieć +14 :-D a do tego piękne słoneczko :-)
zainstalowałam sobie pogodę w telefonie,obserwuję co dziennie :tak:

kaamaa no wlasnie gdzies tam pod Białystok;-)

tak przegladalam liste staraczek i z tych co czesciej sie udzielaly niz 2 razy to kobietka gdzies nam zniknela... hmmm, ciekawe co sie dzieje?

-20 szczerze współczuję :-(
Ja bym chyba umarła w tej temperaturze.

Czekam na wiosnę,śpiewy ptaków i świeże powietrze oraz urlop
palmy-na-tle-slonca.gif

Kobietka wróci do nas jak poukłada sobie spr.życiowe w małżeństwie.

reklama
wiesz martolinka myslalam wczoraj intensywnie i myslalam (bo czasem i to mi sie zdarza:-D), gdzie ta Zeromskiego, i nagle mnie oswiecilo. Ta, na koncu stoi taki bloczek czy moze nawet dwa, nie pamietam dokladnie.
Jezeli to ten budynek, co prowadzi obok drozka do lasu, to tam taki starszy pan mieszkal, wedrownik straszny a przy tym o wielkiej wiedzy historyczno-krajoznawczej Trojmiasta. Imienia na smierc nie pamietam, Stanislaw albo Henryk cos mi swita, jechalam z nim do Krakowa na Zlot Grunwaldzki z PTTK cos kolo 1997. Stary a taki dziarski, ze hej i naprawde swietna wiedze posiada.
I rzecz najwazniejsza. Mieszkasz przy moim ulubionym miejscu w lasach sopockich. Przy tej drozce do lasu jest glaz narzutowy zwany diabelskim kamieniem. Jest tam wyryte imie i nazwisko ostatniego prezesa Towarzystwa Upiekszania i Rozwoju Sopotu, dalej jak idziesz ta sciezka jest pomnik przyrody dab a w tym moim ukochanym wilczym parowie rosna daglezje zielone. Uwielbiam te miejsce szczegolnie kolo maja jak marzanki wonne kwitna. Jak bede w copotach to musze tam podejsc.
A swoja droga nie wiesz moze czy ten kebab przy Zaglobie jeszcze jest? Najlepszy kebab pod sloncem, tam tez musze zajsc. To pierwszy lokal w Polsce, ktory sprzedawal takie jedzenie, z tradycja od 1973, jako male bobo chodzilam do niego jak byl jeszcze za cepelia, ktorej juz oczywiscie nie ma, bo ten wielki budynek z kinem i empikiem tam jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry