• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
To moze Agnieszka w koncu od Was przyjdzie ta wiosna. Ja mam taka zamiec, ze przez okno nic nie widze oprocz bieli. Tak na prognoze patrze to od piatku lekko na plusie w dzien.

Naprawde mam juz dosyc.

livastrid wcale się nie dziwię że masz dość.Słoneczka życzę i plusowej temperatury:)

No nic uciekam zbierać się do pracy.Miłego dnia dziewczęta:)

Lelek fajnie szkrabek:)
Mój Alan jak był mniejszy też tak sypiał:)))))

Lelcia to pozycja na zolwika.Ekstra Miloszek spioszek haha

Jak rano jechalam do pracy ,to w Radio Zet (tylko ta stacja nie trzeszczy) leciala piosenka ,,LATO,, Formacji niezywych kotletow.Od razu mi sie cieplutko na serduchu zrobilo,Okular zalozylam i heja.

Livastrid powiem Ci szerze ,ze mnie zawstydzasz ,ale do rzeczy. ŻEromskiego to taka ulica z willami i idziesz nia do gory i jest na koncu jeden 10 pietrowy blok, wokoł las i łysa góra :) faktycznie jest tam od razu sciezka do lasu i cudowne tereny spacerowe , ale tych wszystkich głazów to ja nie widziałam , alebo co gorsze przeszłam obojetnie :/
jezeli mówisz o słynnym kebabie sopockim to wziąż jest :)

jak jest to trza by latem zajechac i mniam mniam zrobic:-D

wiesz, w Sopocie od urodzenia nie mieszkasz, wiec to przeciez normalne, ze wszystkiego sie nie wie. Tak, wlasnie na Zeromskiego sa wille dlatego zbita zostalam wczoraj z tropu;-) Idzie sie prosto a w bok jest na lysa (tam taki budynek byl na rogu po placowce szkolno-wychowawczej kiedys, nie wiem jak teraz) jak prosto sie pojdzie to centralnie na blok.
Zwykle po lasach to ja startowalam od lesnika bo mi blizej, niz specjalnie na lysa isc, ale glaz jest gdzies na wysokosci bloku ciut po prawej w las przy tej sciezce jak pamietam. Jak chcesz kiedys byla do kupienia mapa lasy sopockie i lasy oliwskie, tam na nich jest wszytko dobrze zaznaczone, kosztowala niewiele.

prosze kamyki
http://www.dawnygdansk.pl/kamienie/kamienie.htm

a tu przy okazji masz wycieczke
http://old.sopot.net/atrakcje/szlak_saren.htm

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry