• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
maron pisz pisz:tak:, jak to dobrze juz sie nie uczyc:-p

martolinko, napisalam, bo widze, ze lubisz tuptac z dzieciaczkiem, a, ze humanista z Ciebie, to moze Cie zainteresuje;-)wiesz jedni lubia wiedziec co jest wkolo a inni tylko z pieskiem wyjda by obsikal drzewo. Nawet jak idziesz ulicami to warto podniesc w gore glowe i popatrzec na to co na dachach sie znajduje. A ja jestem po prostu przewodnikiem trojmiejskim i milosnikiem Sopotu co to nigdy nie nalezal do TPSu, bo zdezerterowal:-D

Cześć dziewczyny!
Aleśmy se wczoraj poświntuszyły, co?:-D:tak: Przez was znów późno poszłam spać.;-) U nas dość ładna pogoda, jak zwykle świeci słoneczko, ale temp. jeszcze nie wiosenna, już nie mogę się doczekać pierwszego powiewu wiosny!:-) Dzisiaj wróciła teściowa z sanatorium, powiedziałam jej, że nie bardzo dziś się czuję, a ona na to " to może ty w ciąży jesteś?" hehe, dobre...:szok: No to jej odp., że raczej nie, co prawda od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze i w dole pleców, i czuję się tak jakoś dziwnie i mam ciągle podwyższoną temp., ale dostałam @, więc nie. A ona na to, że ona z moim m też miała @!!!!!!!!!, poczytałam trochę w necie i już mam mętlik w głowie, w dodatku krwawienie mam od dwóch dni bardzo skąpe, a zawsze miałam przez pierwsze 2-3 dni najsilniejsze, ale to podbrzusze i krzyż mnie bolą niewspółmiernie do tego krwawienia, więc coś jest nie halo!:wściekła/y::-( ale nie wiem co: czy to organizm mi szaleje po odstawieniu tabsów czy coś mi się tam niedobrego robi (bo nigdy tak nie miałam) czy to możliwe, że to jednak ciąża???????:szok::eek::szok: Czytałam, że część kobiet ma nawet przez pierwsze 3-4 miesiące ciąży plamienia albo krwawienia przypominające @!

Livastrid sa jeszcze w lesie sopockim groby. Niedaleko bloku wlasnie w tym lesie . Nie wiem czy wiesz co to moze byc? w weekend pewni pojdziemy na spacer to zrobie foty i Ci pokaze

martolinko wiem, sa 2 albo 3 takie niewielkie, ale nie powiem Ci kto w nich lezy i od kiedy. Slyszalam, ze to wojenne, ale to od osoby, ktora tez gdybala, wiec prawdy nie znam. Nikt mi nigdy nie pomogl sie dowiedziec i tak jakos zostawilam to w spokoju.
na to wyglada, ze wojenne:tak:
http://www.forum.eksploracja.pl/viewtopic.php?f=128&t=9495

he, ostatnio jak je widzialam, byly w zupelnie innym stanie, fajnie, ze komus chce cos sie jeszcze robic

Isana, ja plamilam dwa miesiace i nie bylo to wynikiem braku luteiny. Moja mama miala normalna @ jak byla w ciazy z bratem 4 miesiace

Ostatnia edycja:
maron, ale tez trzymasz pupe w gorze?:-D

Isana, rozumiem Twoje rozterki ale nie sugeruj sie za bardzo wiadomosciami w necie... A co z badaniami bety? Dla spokoju bys zrobila i bys wiedziala na bank co i jak.
A po tak dlugotrwalym stosowaniu hormonow organizm ma prawo szalec. W pierwszym cyklu bylo jak zawsze bo bylas jeszcze na haju po tabletkach:) a teraz organizm wraca do naturalnej pracy i dlatego tak moze sie dziac

livastrid, martolinka
- ciekawe Wasze opowiesci, ja lubie zwiedzac czy patrzec na nieodkryte przez innych ludzi rzeczy ale jesli chodzi o historie to nie mam do tego glowy, jestem za bardzo roztrzepana i nie pamietam nawet dat:-(

maron, ale tez trzymasz pupe w gorze?:-D

Isana, rozumiem Twoje rozterki ale nie sugeruj sie za bardzo wiadomosciami w necie... A co z badaniami bety? Dla spokoju bys zrobila i bys wiedziala na bank co i jak.
A po tak dlugotrwalym stosowaniu hormonow organizm ma prawo szalec. W pierwszym cyklu bylo jak zawsze bo bylas jeszcze na haju po tabletkach:) a teraz organizm wraca do naturalnej pracy i dlatego tak moze sie dziac

livastrid, martolinka
- ciekawe Wasze opowiesci, ja lubie zwiedzac czy patrzec na nieodkryte przez innych ludzi rzeczy ale jesli chodzi o historie to nie mam do tego glowy, jestem za bardzo roztrzepana i nie pamietam nawet dat:-(

tez :-D powaznie, ja strasznie dziwnie spie :-D
nie moge wytrzymac juz z bolu cycorkow :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry