martolinka
Mama i nie tylko :-)
livastrid dziekuje
teraz bede bardziej swiadomie ruszała na przechadzki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, jak to dobrze juz sie nie uczyc

Przez was znów późno poszłam spać.;-) U nas dość ładna pogoda, jak zwykle świeci słoneczko, ale temp. jeszcze nie wiosenna, już nie mogę się doczekać pierwszego powiewu wiosny!:-) Dzisiaj wróciła teściowa z sanatorium, powiedziałam jej, że nie bardzo dziś się czuję, a ona na to " to może ty w ciąży jesteś?" hehe, dobre...
No to jej odp., że raczej nie, co prawda od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze i w dole pleców, i czuję się tak jakoś dziwnie i mam ciągle podwyższoną temp., ale dostałam @, więc nie. A ona na to, że ona z moim m też miała @!!!!!!!!!, poczytałam trochę w necie i już mam mętlik w głowie, w dodatku krwawienie mam od dwóch dni bardzo skąpe, a zawsze miałam przez pierwsze 2-3 dni najsilniejsze, ale to podbrzusze i krzyż mnie bolą niewspółmiernie do tego krwawienia, więc coś jest nie halo!
:-( ale nie wiem co: czy to organizm mi szaleje po odstawieniu tabsów czy coś mi się tam niedobrego robi (bo nigdy tak nie miałam) czy to możliwe, że to jednak ciąża???????

Czytałam, że część kobiet ma nawet przez pierwsze 3-4 miesiące ciąży plamienia albo krwawienia przypominające @!
pytałam dokladnie o groby z postu Maćka z godzinny 00.05 (link , ktory podałaś). Jestem pod wrazeniem : Mowisz - Masz

maron, ale tez trzymasz pupe w gorze?
Isana, rozumiem Twoje rozterki ale nie sugeruj sie za bardzo wiadomosciami w necie... A co z badaniami bety? Dla spokoju bys zrobila i bys wiedziala na bank co i jak.
A po tak dlugotrwalym stosowaniu hormonow organizm ma prawo szalec. W pierwszym cyklu bylo jak zawsze bo bylas jeszcze na haju po tabletkacha teraz organizm wraca do naturalnej pracy i dlatego tak moze sie dziac
livastrid, martolinka- ciekawe Wasze opowiesci, ja lubie zwiedzac czy patrzec na nieodkryte przez innych ludzi rzeczy ale jesli chodzi o historie to nie mam do tego glowy, jestem za bardzo roztrzepana i nie pamietam nawet dat:-(
powaznie, ja strasznie dziwnie spie