Wiecie co a mnie te kilogramy przerazaja,tzn.boje sie ze jak przywale ze 30 to nie zgubie tego i taka zostane
Wiem ,ze to glupie ,ale kazdy ma inny metabolizm.Moja mama zawsze byla szczupla ,byla gimnastyczka a po trzecim dziecku ,czyli po mnie zostalo jej sporo a przybrala 30kg
Wiem ,ze to glupie ,ale kazdy ma inny metabolizm.Moja mama zawsze byla szczupla ,byla gimnastyczka a po trzecim dziecku ,czyli po mnie zostalo jej sporo a przybrala 30kg
co sie martwisz, dopiero pierwsze przed Toba

Wczoraj było już całkiem ok, a dziś znowu boli mnie to cholerne podbrzusze, nasilsiło się po tym jak poprzenosiłam stertę ciuchów (jestem w trakcie segregowania, pakowania) aż musiałam usiąść. Boję się co to może być.:-
Dlatego jak w czwartek pójdę oddać mocz do analizy to od razu zrobię betę (tak dla pewności), poszłabym już jutro, ale póki mam krwawienie (co prawda lekkie) to to może zafałszować wyniki badania moczu, prawda? A do czw. mam nadzieję nie będę już krwawić ani plamić. Wtedy jak odbiorę wyniki w pt pójdę do lek. ogólnego- powinno sporo się wyjaśnić. Tylko teraz kurczę boję się dźwigać i przenosić, a to niestety nieuniknione przy przeprowadzce.