• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ha ha tak dziekuje wika:-D

Isana
badanie bety mozna raczej zrobic nawet podczas plamienia, wiec nie czekaj i uwazaj- przeprowadzka nie zajac

Isana, no dokladnie, ja nie wiem co sie dzieje ale ostatnio duzo osob ma takie zawirowania - zauwazylam, jeszcze bym sie nie zdziwila gdyby to bylo przesilenie wiosenne ale teraz?? hmmmm ale do mnie @ chyba juz naprawde przyjdzie lada chwila bo mam coraz wieksza ochote na bzykanie :-D

Wiecie co a mnie te kilogramy przerazaja,tzn.boje sie ze jak przywale ze 30 to nie zgubie tego i taka zostane:zawstydzona/y:Wiem ,ze to glupie ,ale kazdy ma inny metabolizm.Moja mama zawsze byla szczupla ,byla gimnastyczka a po trzecim dziecku ,czyli po mnie zostalo jej sporo a przybrala 30kg
Juliana ja przytyłam 27 i przy karmieniu szybko zrzuciłam. Pozostałe kilogramy nabyte przed ciaza udało mi sie zrzucic całkiem niedawno :)

a do porodu szłam z waga 106 kg :P (no , ale to przez zatrucie)

martolinka to faktycznie wielka bylas do porodu:-)

moj szogun spi! dzieki Ci Panie:-)

z kuzynem i jego narzeczona ustalilismy ze na weekend majowy jedziemy do kuzynki do Gdanska

a co tu taka cisza?

dziewczyny wystraszyly sie dodatkowych kilogramow i wypadania wlosow?p://emotikona.pl/emotikony/]
0winked.gif
[/url]

ja sie z miom męczyłam, w końcu też padł :))
Właśnie jakie maci plany na weekend majowy?? my byśmy chcieli gdzieś jechać, ale nie wiemy gdzie???

Ja przytyłam 18 kg

reklama
Kochana nad morze do Gdańska to mam jakieś 430km!!!! Odpada!!!! niestety :(( Morze to dopiero latem zaliczymy :) Albo Chorwacja ?? Plany wakacyjne też jeszcze w zawieszeniu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry