reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam:happy2::happy2::happy2:

Bartuś dziś nie spał od 5:00, o 6:30 wyjechaliśmy do Gliwic i myśleliśmy, że zaśnie w aucie, ale gdzie tam:-p:-p:-p u mamy byliśmy przed 8:00, zjadł mleczko i dopiero po 9:00 zasnął na pół godziny:tak::tak::tak: ja w tym czasie pojechałam na zakupy, bo musiałam kupić Bartusiowi body na ramiączkach, bo mam za mało, a jest taki gorąc, ze szok:-p:-p:-p i spotkałam moją bardzo dobrą kumpelę, która ma już 15-miesięczną córeczkę Oliwkę i przyznała mi się, że zaś jest w ciąży -> YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:happy2::happy2::happy2: po przyjeździe do mamy Bartuś zjadł cały słoiczek jabłka z bananami i w drodze na działkę zasnął:tak::tak::tak: spał do 13:00, potem powygłupialiśmy się i o 14:00 zjadł cały słoiczek marchewki z ziemniakami:-D:-D:-D
przed 16:00 zaś zasnął, ale tylko na pól godzinki, zaś mleczko i pojechaliśmy na grilla organizowanego przez Straż:-D:-D:-D było fajnie, Bartuś był bardzo grzeczny, śmiał się do wszystkich jak oszalały, a wszyscy mówili, że wygląda jakby miał już co najmniej 7 miesięcy hehehe:-D:-D:-D ok. 19:00 powrót do domku, kąpiel i już Bartuś smacznie śpi, a ja padam na pyszczek:-p:-p:-p

Bartusiowi wychodzi kolejny ząbek -> dolna prawa jedynka:happy2::happy2::happy2:

My cały dzionek byliśmy na dworku, byłam zagłosować, a teraz oglądam jak Nasi siatkarze grają z Kubą:tak::tak::tak: a Mężuś wyjechał na tydzień do Łodzi:-:)-:)-(

Mnie jakoś sennie mija niedziela, wczoraj miałam imprezkę rodzinną i dzisiaj odsypiam:)

Mama Sówka - Fajnie że kolejny ząbek się pokazuje;)
Ja też byłam tylko zagłosować i już się nie ruszam z domu, leżymy przed tv z moim D. wrr jutro znowu do pracy;/
Ojej samej Ci pewnie smutno, bez mężusia ale tydzień szybko zleci:)

Mama Sówka - Fajnie że kolejny ząbek się pokazuje;)
Ja też byłam tylko zagłosować i już się nie ruszam z domu, leżymy przed tv z moim D. wrr jutro znowu do pracy;/
Ojej samej Ci pewnie smutno, bez mężusia ale tydzień szybko zleci:)

Agatka gdzieś słyszałam, że ząbki wychodzą parami, więc szukałam, szukałam i znalazłam:tak::tak::tak: a Wacek wyjechał wczoraj rano, więc już 2 dni minęły;-);-);-) jutro do Gliwic, bo siostry wracają z Grecji i jadę po nie na lotnisko, a we wtorek szczepienie Bartusia, więc jakoś zleci:-D:-D:-D no i mam Was:-):-):-)

Mama Sówka- Masz rację jak masz zapełniony czas to szybciej mija:)
Ależ oczywiście, że masz nas, bardzo chętnie wesprę!:-):-)
Szczerze mówiąc to ja też potrzebuję się czasem wygadać, z moim D nie mogę za często gadać o dzieciach bo się złości, a dziewczyny mnie lepiej zrozumieją zwłaszcza w podobnej sytuacji:tak:

Jejku jak mi się nie chce iśc jutro do pracy;/ pocieszam się tym że zostało mi już tylko 14 dni do wyjazdu:)

Witam poniedziałkowo porannie.

Ja już w pracy. Po weekendzie nie wyspana ale bardzo zadowolona. Już niedługo na urlop.

Agatka i Mama Sówka jak będziecie się potrzebowały wygadać to walcie śmiało. To miejsce jest po to żeby się wspierać na każdym polu nie tylko w staraniach.

Dobrze że pogoda dopisuje. Przynajmniej humor mam nie najgorszy!!

reklama
Do góry