Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mój mąż nie może się doczekać,jestem w szoku że tak bardzo mocno do tego podchodzi,cieszę się bo to daje mi dużo siły
maz po prostu nie moze doczekac sie znowu takiego czegos malego, rozowego i slodkiego;-) mi robi to samo, zachowuje sie jakbym conajmniej pare lat temu urodzila

Ja tam nie moge doczekac sie az zejdzie snieg a wtedy to dopiero pojde w las

chciałabym już je mieć ale nie tak łatwo jak widać,wszystko po kolei więc czekam na cytologię potem urlop i starania,następnie na pierwsze testowanie

na dlugo przed slubem powtarzal, ze chce miec dziecko zaraz po slubie ( tzn, chce starac sie zaraz po slubie)
ja nie chcialam, myslalam, zeby odczekac te 3-4 lata. Zaraz przed slubem stwierdzilismy, ze tak w polowie 2012 zaczniemy, czyli 2 lata po slubie, pozniej uzgodnilismy, ze pod koniec 2011, a on kilka miesiecy temu znajomemu na pytanie ,,Kiedy dziecko sie pojawi'' odpowiada - ,,a moze za jakies 2-3 lata''
wkurzylam sie jak cholera, bo co to za decyzje niepodjete przez nas razem??
i jeszcze jakies zmiany o ktorych nie wiem. A wczoraj slysze przy obiedzie ,, Popatrz, jakbysmy mieli dzidziusia, to bysmy sobie teraz z nim wyszli na spacer w taka super pogode'' 

rozumiecie cos z tego??