reklama

Mamusie w 2012

Dzien doberek :-)
Wy dalej spicie????:szok: taaakkkk siedzcie dluzej po nocach :-D:-D ehh pieguski, pieguski :laugh2:
Jaka piekna pogode znow mamy :-) chce sie zyc, na dodatek mama mi przynisola obiad rano, wiec nie musze robic :-D zyc nie umierac

reklama
hej

maron Tobie to dobrze...

ja do 4 nad ranem walczylam z jeczacym Miloszem

Hmm juz sama nie wiem co ze mna, bo w tym cyklu owulacja przesunela mi sie o ponad tydzien
31.gif
dzis 34dc a @ brak. Najlepsze jest to ze pol dnia czuje zblizajaca sie @ a drugie pol nie
31.gif

Jak do jutra nie dostane to zrobie test ale bylabym wielce zdziwiona bo naprawde sie zabezpieczamy jeszcze no i przez ostatni miesiac nie bylo raczej bzyku bzyk

hej

Lelek ze stresu i zmeczenia tak masz. Wypij kawe moze popedzi:tak:
Zeby, mleko czy po prostu spac mu sie nie chcialo?

maron, obiadek od mamy, Tobie to dobrze:-D

mnie dzis dzien przywital sloncem na twarzy zamiast stekajacego dziecka. Musze kupic jakies rolety na te gole okna, bo cos mi sie widzi, ze juz tylko slonce bedzie mi swiecic od rana. Troche to wkurzajace.

zapowiada sie dluuugi dzien, no trudno

stekalam wczoraj na slodycze a m przyniosl mi wyjechane cukierki na alkoholu, bede swinia, chyba zjem wszystkie:-D

Dzień dobry dziewczyny :-)
Ja na chwilkę bo czasu ostatnio brakuje-przygotowuję się do sobotniej imprezy,będę miała trochę gości koleżanki i koledzy,zapowiada się świetnie.Jutro ostateczne zakupy i ruszam z wypiekami w kuchni:)

Poza tym czekam aż minie 5 marca bo na cytologię muszę jeszcze się wybrać.Do 10 dni będę czekała na wyniki a potem tylko urlop i działamy ze starankami :tak: mój mąż nie może się doczekać,jestem w szoku że tak bardzo mocno do tego podchodzi,cieszę się bo to daje mi dużo siły:)

A co u was kochaniutkie?
Podczytywałam was wczoraj w pracy hehe :-D
Ja czekam na wiosnę co będę mogła wyjść i piękne zdjęcia porobić ahhh
Ja na razie u mnie zimno...

czesc Agnieszka, mowisz, ze przyjemnosci Cie czekaja:-D maz po prostu nie moze doczekac sie znowu takiego czegos malego, rozowego i slodkiego;-) mi robi to samo, zachowuje sie jakbym conajmniej pare lat temu urodzila:rolleyes2::laugh2:

no tak, Ty zdjecia pykasz, e chyba tak zimno u Ciebie nie jest, ale domyslam sie, ze wolalabys by bylo cieplej:tak:Ja tam nie moge doczekac sie az zejdzie snieg a wtedy to dopiero pojde w las:laugh2::laugh2:

livastrid cześć :-)
...a no doczekać się nie mogę takie czegoś małego :-D chciałabym już je mieć ale nie tak łatwo jak widać,wszystko po kolei więc czekam na cytologię potem urlop i starania,następnie na pierwsze testowanie:)
Jestem w szoku że to już nie długo...

U mnie temperatura +2 a w nocy było na minusie :(

Zdjęć na pewno dużo przywiozę z Hiszpanii :)

To pięknie...Ty urodziłaś w sumie nie dawno...a już posiadasz pragnienie drugiego dziecka,trzeba się zmotywować i działać:))

Lelek z tego co słyszałam, to teraz wększkość ma problem z @ wydaje mi się że to przez nagłe zmiany w pogodzie, jednego dnia wiosna, drugiego -20 :dry:

Maron ależ Ci zazdroszczę, ja nie mam żadnego pomysłu na obiad.

Livastrid tylko się nie upij :-D:-D

Agnieszka super że M Cię tak wspiera, ważne żeby to była wspólna decyzja.

a My dziś pospałyśmy do 8:45 :szok:

Niby fajnie ale czuje się jakby mi ktoś młotkiem w łeb przypierdzielił.

widze, ze Wasi mezowie napaleni na dzieci jak nie wiem co :-D
moj to mnie wkurzac zaczyna :wściekła/y: na dlugo przed slubem powtarzal, ze chce miec dziecko zaraz po slubie ( tzn, chce starac sie zaraz po slubie) :-pja nie chcialam, myslalam, zeby odczekac te 3-4 lata. Zaraz przed slubem stwierdzilismy, ze tak w polowie 2012 zaczniemy, czyli 2 lata po slubie, pozniej uzgodnilismy, ze pod koniec 2011, a on kilka miesiecy temu znajomemu na pytanie ,,Kiedy dziecko sie pojawi'' odpowiada - ,,a moze za jakies 2-3 lata'':wściekła/y: wkurzylam sie jak cholera, bo co to za decyzje niepodjete przez nas razem??:crazy: i jeszcze jakies zmiany o ktorych nie wiem. A wczoraj slysze przy obiedzie ,, Popatrz, jakbysmy mieli dzidziusia, to bysmy sobie teraz z nim wyszli na spacer w taka super pogode'' :eek::eek::eek::eek: rozumiecie cos z tego??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry