reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam :-) Mi tez zaległości sie narobiło, ale badź co bądź dzieje sie tyle, że na nic czasu nie znajduję (widzę, że nie tylko u mnie :-)) ;-) No i jeszcze laptop słuzący nam za stacjonarny nam padł i w wolnych chwilach przegladam jakiego by kupić w zamian. Teoretycznie mam urlop aż miesięczny, ale przed urlopem sporo dyżurowałam, a teraz odkrywam na nowo jak bardzo fizycznie męczące jest zajmowanie sie maluszkiem 24/24 - efekt jest taki, że wszystkie drzemki Stasia przesypiamy razem :-D Ale ani troszkę nie narzekam :-)
Powiem Wam, ze mam to samo - wszedzie widzę kobiety w ciaży i az łezka w oku się świeci.. Z reszta pamietam jak byłam 2 miesiące po porodzie i pojechałam odwiedzic Kuzynkę na porodówce to taaaaak strasznie zazdrościłam tym paniom, które przychodziły do rejestracji "bo chyba zaczął sie poród" :-)

Mama Sówka:) - permanentnie jestem pod wrażeniem jak intensywnie żyjesz :-)
agnieszka.kk - skoro zaczynacie starac sie o Maleństwo w maju to jest nas coraz wiecej! :-) Powodzenia! My w sumie czekamy tylko po to, żeby dzieciątko nie urodziło nam sie przed październikiem 2011, ale najbardziej chciałabym własnie zajść w ciążę w maju :-)

reklama
paulina8820 - A myślałam, że tylko ja jestem uzależniona od oglądania wózków ubranek, łóżeczek itp na allegro:)
Masz rację może i szybko zleci, ale mnie to się jakoś strasznie ciągnie;/

Witam się niedzielnie:)

phoenix Ja nie chcę aby dzieciątko urodziło się pod koniec roku,wolę jak urodzi się na początku a dlatego maj to gdyby się udało za pierwszym razem to wypada nam luty więc świetnie,dziecko do wiosny troszkę odchowam a poza tym mój synek od kwietnia 2012 rusza do szkoły więc będę miała więcej czasu na zajęcie się młodszym dzieckiem.Zobaczymy jak to będzie:))

Jak wam mija weekend dziewczyny?
U mnie gorąco,prawie cały czas spędzamy poza domem,tylko teraz siedzimy w domu bo skwar na maksa:-/
Normalnie nie ma czym oddychać:-/

Pozdrawiam was:)

agnieszka.kk - oby więc wszystko sie super udało :-) szczerze tez wolałabym maluszka z poczatku roku niz z końca bo ... ma wtedy prawie o rok dzieciństwa więcej :-)

Cześć dziewczynki.

Ja już w pracy od ponad godziny. Już się nie daje wysiedzieć tak jest gorąco a co będzie potem... aż się boję myśleć.

Weekend miałam pracowity i mimo upałów mało byliśmy w domku. Ale ja już w sumie nie umiem siedzieć i nic nie robić. Wolę jak coś się dzieje. W sobotę o 7 rano z kuzynką mojego Męża poszłyśmy na jagody. O 9.30 wracałyśmy z lasu takie mokre że można było wykręcać koszulki. Taki był dziadowski gorąc. Wczoraj tak samo było gorąco ale byliśmy u moich rodziców na grillu na wsi i troszkę lepiej się to znosiło.

A co tam u was?

phoenix Ja też wolę z początku roku ale kiedy Bóg da to da oby było zdrowe:))

Witam się poniedziałkowo:)
Weekend się skończył i zaczął się tydzień pracy i teraz oby do piątku a potem ponad tydzień urlopu jupiiii:)
Życzę wam miłego dnia!!

Ale mnie dzisiaj mdli... Masakra. Nie wiem czy to od upału czy od czegoś innego. Nic nie działa. Próbowałam cole bo w 99 przypadkach na 100 mi pomaga. Nie działa. Jeść mi się nie chce. Myślałam że to z głodu więc zjadłam suchą bułkę, żeby chociaż coś i dalej mnie mdli. Do tego nerw mnie bierze. Denerwuje mnie jak wentylator na mnie wieje a jak nie wieje to mi gorąco. I tak i tak mnie glowa zaczyna bolec. Dlaczego przy minus 30 stopniach zamykają formy a przy plus 32 już nie??!!??!! :-(

A ja z takim głupim pytaniem. Jestem zakochana w takich pościelach:
mosk.jpg

Zastanawiam się tylko jak się montuje tą moskitierę. Czy potrzebne jest łóżeczko z takim pałąkiem czy to jest dodane do tej moskitiery? :confused:

Tak jakoś mnie naszło na oglądanie pościeli...

reklama
Do góry