reklama

Mamusie w 2012

Wariatki zamiast w nocy spać to te drukują szurnięte :-D:-D

Wika mam nadzieję, że Igorka nie dopadnie choróbsko wstrętne.

Lelek całe szczęście że futro ma się dobrze :-D

A jedź na te zakupy kto tu by za Tobą stękał :-D nie no żatuje wracaj szybko.

Ja tam dylematu nie mam, ptaka przyjmuje tylko od dołu :-D:-D

Dobra idę zjeść śniadanko dopóki jeszcze ketonal działa bo później to tylko jogurt mi zostaje :dry:

reklama
nie było mnie tu raptem jeden dzień, ale przy nadrabianiu uśmiałam się nieziemsko, żeby ptak pchał pizzę i to z obu stron:confused::ninja2::oo::rolleyes2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wika u nas też chorobę przejął Młody, na szczęście w okrojonej wersji i mama też:no:
mi gorączka odpuściła i męczy tylko katar:no:zdrówka dla Igorka:tak:

Lelek a ja futra nie mam:eek::no::-p:-p:-):-):-)

czy u Was dziś też tak dupnie za oknem?u nas od wczorajszego wieczora leje i jest paskudnie

a, i chwalę się bo mam sklera,od 14 nasz syncio śmiga na dwóch kółkach:cool2::cool2::cool2:

dzien dobry slonka,
o widze rozmowa od rana sie toczy:-D

Anna - 2 kolka? e to fajo, moje pierwsze podrygi na 2 kolkach zakonczylam na drzewie:-p stwierdzenie futro uzywam w przenosni, wiadomo, jedne maja zawsze, inne czesciowo w porywach a inne nie maja permanentnie, ja w to nie wnikam:-D

najpierw dolem zeby pizza podniosla sie do gory, a pozniej gora ale głeboko! az Cie cofnie:-D:-D i pizza wyleci;-)
Lelcia przez Ciebie musialam czyscic monitor ze sniadania:-p
Nan daje juz od miesiaca, na przemian z moim, bo w zamrazarce mam od ch... do nieba mleka. Dokladnie robie tak, coraz mniej i mniej, ale ja juz po prostu patrzec na to nie moge:-p

kaamaa
, to bedziesz miala frajde z corcia w kuchni:-D a ile ciast mamie upiecze, pomysl tylko:-D
Dobra idę zjeść śniadanko dopóki jeszcze ketonal działa bo później to tylko jogurt mi zostaje :dry:
a widzisz, lodzika trzeba:-D:-D:-D, nie rozumiem Cie, mnie tez znowu zaczal bolec:no:

Agnieszka, mowisz wesolo? to dobrze, gdzies musi byc wesolo:-D:-D:-D

u mnie pogoda w kratke, ale mialam taki fajny poranek, ze jestem generalnie milo do swiata nastawiona:-D gdyby tylko robal nie stekal byloby w ogole super, no ale...

hej :)

Ja na sekundkę, bo idę z I. do lekarza.

Kaamaa niezła jest Julcia :) Mój zasadniczo nie zagląda do szafek kuchennych, ale upodobał sobie koszyk cargo z przyprawami i w nim szalał... aż w końcu koszyk opróżniłam,Igor się z deczka zdziwił, że nic w nim już nie ma i już tak często do niego nie zagląda, no bo po co?? A i podoba mu się ta szafka, bardzi często do niej włazi

Zobacz załącznik 337164

Livastrid lodzika mówisz :-D:-D kurde starego w domu nie ma, jak wylazę z zołzą na spacer to któregoś w krzaki zaciągnę :-D:rofl2:

E:

Wika Igor też nie zły kombinator :-D

Julka włazi do szuflady pod swoim łóżeczkiem, ostatnio nawet próbowała zarzucić nogę na szafkę od TV :-D i jeszcze zła była że dosięgnąć nie może...dzieci.

Ostatnia edycja:
Czy Wy spicie kiedys??:szok:Buszujecie od rana do nocy a ja nie mam kiedy:wściekła/y:
Dziekuje za zyczenia ....kochane z Was Babeczki:tak:.Posiedze jednak dzisiaj z Wami ,bo w pracy jestem.:-)
U nas lejeeeeeeeeee i zimno sie zrobilo.

reklama
o nasza solenizantka :-D w robocie juliana dzis jestes?
beee opijac trzeba latka:-D

spimy, juliana, nie zauwazylas? szczegolnie miedzy pierwsza w nocy a szosta:-D

kaamaa zaciagaj zaciagaj, jak tylko jogurt Ci pozostaje po lekach;-)nie, szczerze wspolczuje, bo mnie juz dzis pol baniaka boli

wika & kaamaa ale Wasze dzieci to broje, az nie chce myslec, co moje bedzie tworzyc:unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry