reklama

Mamusie w 2012

to takie uciazliwe
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif

jeszcze jakbysmy mieszkali na swoim, ale moj tato.... ma ich dosc szczerze powiedziawszy bo we wlasnym domu czuje sie jak intruz, za to tesciowa jak u siebie
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif

reklama
Wika ty naiwniaro na jaka emeryture liczysz:-D.Na pewno najwieksza emeryture dostana ci ktorzy beda pracowali az do smierci:-D:-D

Lelek strasznie ci wspolczuje wizytacji hahaha:-D,pewnie bylas zla kobieta i musisz poniesc kare

Wika ty naiwniaro na jaka emeryture liczysz:-D.Na pewno najwieksza emeryture dostana ci ktorzy beda pracowali az do smierci:-D:-D

Lelek strasznie ci wspolczuje wizytacji hahaha:-D,pewnie bylas zla kobieta i musisz poniesc kare

nie sadze, na koniec okaze sie ze ten ktos malo efektywnie tyral i guzik dostanie a nie emeryture

taaa... jestem zła kobieta:-D

Nie zalapaly baby ,przeciez napisalam ,ze az do smierci (wiec guzik dostana)boszzzzeeee co za malo kapujace ,albo ja taka blondi hehe i nie wyrazam sie jasno.

Livastrid juz do wszystkich powoli dochodzi,ze nie bedzie emerytur.....ale nikomu nie mowimy ,zeby sie nie podlamali ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Ja nie jestem niemila tylko zgryzliwa ,baby w moim wieku tak maja:-p

dziewczyny u mnie piękne słońce się pokazało więc przesyłam wam troszeczkę
384.gif

...i niestety obowiązki wzywają,uciekam do pracy,jutro zajrzę na dłużej bo więcej czasu z rana będę miała :-)

Miłego dnia gaduły :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry