Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale mi się dzisiaj nudzi i czas mi się dłuży , przeczytałam już wszystko co napisałyście i jakoś weny brak cokolwiek pisać, to chyba wszystko ta pogoda:---(
juliana - Wszystkiego NAJ !!! Stol Lat !!!! i dużo dzieci :-)
A no z nudów se strzeliłam, nawet sprawdzałam kiedy by był termin porodu jakby @ nie przylazła
Nie ma nic gorszego niż nic nie robienie i myślenie
A najgorsze że zaczynam szukać jakieś objawy , których nie mam!!!!!!! ( no bo skąd niby je mogę mieć? ) Najlepiej to mieć tak jak miałam z Nelcią dopiero w 7 tyg. test zrobiłam, bo mi jakoś umknęło ze @ nie dostałam w terminie
to niezle ja mialam dostac teoretycznie @ 28 grudnia, test robilam 3 stycznia, ale juz prawie na 100% bylam pewna ze sie cos tam zagniezdzilo, no mialam tylko watpliwosci, czy przypadkiem torbiel nie urosla do kosmicznych rozmiarow. Tylko, ze herbata mi woda sama smakowala a to raczej nie byl torbielowaty objaw, tak jak bezsensowne przesiadywanie w wc i zabawa jedzeniem w 7 to mialam pierwsze usg.
nie mysl duzo bo albo sie jest albo nie, nie ma co wymyslac i szukac objawow na sile
Normalnie nie myślę, bo uważam że co ma być to będzie, ale dzisiaj jest tak ch''''' pogoda że mnie normalnie coś bierze!!!!! najlepiej to bym teraz leżała pod kołdrą z książka albo przez tv ( ja jestem piratem filmowym:-) ściągam seriale z serwerów rosyjskich , dosłownie w 10 min mam 40 min. odcinek - jestem na etapie serialu Heroes ) ale trzeba posiedzieć do tej 18 , a później na zakupy i moje małe M posprzątać bo teściowie przyjeżdżają w sobotę to wstyd taki jak od Krakowa aż do Syberii:-):-):-):-)
Edit:
A przed moim oknem właśnie zaparkował taki fajny widok z rafaello w rękach , ciekawe czy idzie do żony czy do kochanki )))))))
ja tam jestem zamknieta w dwoch serialach, ktore znam na pamiec prawie ze, a jeszcze jeden mam codziennie w tv, pozostale mam w ladnych pudelkach ze sklepu. Sciagac nie musze, bo innych tasiemcow nie ogladam, jakos w sumie nie trawie seriali. Na rosyjskich szybko leci, to fakt
Wiecie co,jak czlowiek ma pecha to ma i zawsze musi sie cos spierdzielic.Moj M jechal po stemple i 0 12 zakopal sie ......do tej pory nie moze wyjechac a na dworze leje jak z kranu szlak by to trafil,nie moge mu pomoc i nikogo tam nie ma co za dzien